Jump to content

AndyB

Medlemmar
  • Inlägg

    74
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About AndyB

  • Födelsedag 1997-05-13

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AndyB's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. En bekant i England la in en beställning igår. Leverans i sista kvartalen sa bilhandlar'n. Så beställ nu för leverans Nov - Dec ? (V8 med alla options). Kanske kommer fortare i Sverige eftersom de behöver inte bygga bilen med ratten på felsida ?
  2. Jag hamnade på 366,500. Behöver ingen navi. Känns ganske billigt. För billigt ! Nu helt plötsligt känns att min 12:a är inte värt så mycket
  3. Kostade 12,000 från Grufman med pigtails. Om jag säljer strålkastarna då ingår inte pigtails, men de kostar bara ett par hundra från Grufman.
  4. Har Pype-bombs på mina 12a GT (axle back). Låter bra på tomgång och vid låg fart. Men låter nästan för mycket i lite högre fart.
  5. Har mina halogen till salu om du vill köpa ? Gick igenom vanlig besiktning idag med Xenon
  6. HID ska behöver både nivåreglering och spolning som jag vet. Vissa får bilen igenom regbes. ändå om gubben är inte så noga. Jag fick igenom min 2012a med halogen, o' sen satt t'baks mina Xenon strålkastare. Att 'kablar om' xenon till halogen och t'baks är hur lätt som helst. Om man har halogen 'pigtails' (kan köpas billigt) - då är det ingen problem. Har ett par Halogen strålkastare till salu förresten Använt en dag bara
  7. Regbesiktad igår Denna bil ska ut o' gasa i sommras tillsammans med min 97:a GT cab, o' samlar lite flugskit.
  8. Dock, inte xenon utan nivåreglering och spolning.
  9. E-märkta markeringljus (vit) är ett krav om det inte lyser vit framåt, annars är SAE/DOT märkta strålkastare godkänd.
  10. Så är det med 05:a uppåt också.
  11. Helt sant. Jag menade mer att regbesiktningsmännen är inte konsekvent.
  12. Allt är klart på min bil förutom byt strålkastare och chassis nr instansning. Håller på kolla runt lite nu på strålkastare, men går det att hyra, eller köpa din ?
  13. Vart fick du tag på lyktorna ?
  14. Höjt ! Är det bara att plugga in ?
  15. Undrar jag med ! För då kan jag importerar min Roush 427R !
×
×
  • Create New...