Jump to content

håkan skoglund

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

håkan skoglund's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Den går jämt och fint hela tiden. Jag kan känna misständningen vid fullgas ax över 4000 varv. Den misständer inte på alla udda cylindrar samtidigt, oftast en eller två mellan felkondavläsningarna. Just nu är den avställd, jag kommer inte ihåg hur den korrekta felkoden löd. Skall försöka låna en felkodsläsare. Återkommer. Håkan
  2. Tack för alla tips, skall kolla vidare i helgen, återkommer när jag vet mer. Håkan
  3. Har någon någon ide om felet när felindikatorn visar att motorn misständer på alla udda (1,3,5,7) cylindrar. 04 GT 2500 mil. Service engin soon lampan tänds vid fullgas på höga varv. Tacksam för hjälp, Håkan
  4. Hej! Har en -04 jubileum som gått 1700 mil som tickar i ventilerna så fort man inte belastar motorn. Kan nån hjälpa mig, är det ett vanligt fel, vad skall jag göra eller ska jag låta det vara och höja stereon? Sliter det på nått? kan det bli haveri? Tacksam för svar.
  5. Har du nån del i rätt färg kan dom blanda och göra sfrayburk på alla firmor som säljer lacker. Enda tips jag vet.
  6. Är jävligt irriterande att radion bara tar in udda frekv. tex 105.1. Kan man ändra eller bygga om detta. Bilen är en -04 och radion är en orginal MACH. Tacksam för förslag.
  7. är det nån som vet hur många hk det är i -04 4,6L jubileum. Är det samma motor som i tex -03orna. enl reg beviset skall det vara 224 kw. Kan det stämma?Vad skiljer en "vanlig" från en jubileum.
  8. Är det nån som har samma missljud som jag? När motorn inte belastas, tex vid 4ans vxl i 50 och släpp gasen, tickar det från antingen insp. ventilerna eller ventilerna. Vet nån vad det är och hur man åtgärdar det. Tacksam för hjälp. Motorn är en -04 som gått 1700 mil.
×
×
  • Create New...