Jump to content

Teholm

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Teholm's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Teholm

    Hitta medlemmar?

    Kan man söka på medlemsnumret för att hitta medlemmar i mustangklubben s¨att man kan se på deras bilder?
  2. Jag har en 71:a med 302 och utan A/C. Vilken fläktkåpa skall jag ha? Passar D0ZZ-8146-B Fläktkåpa 302/351 70 utan A/C 20" eller C9ZZ-8146-BR Fläktkåpa 289/302/351 SB 67-69 20"? Eller ska jag köpa D1ZZ-8146 som är för 302/351 with A/C 71-73? //Teddie
  3. Man tackar! Jag la upp tio bilder på min profil. Inser att jag måste ta lite fler bilder på min renovering då bilen är mycket mer komplett än vad jag kan visa upp
  4. Går det att köpa gamla nummer av Mustang forum? Jävligt bra tidning förövrigt.
  5. Hej! Teddie heter jag och kommer från Göteborg. Jag har varit registrerad på forumet i sju år men inte varit aktiv. Jag håller på att renovera en HT-71:a och har så gjort i snart sju år. Det började med att jag bara skulle byta klädsel och efter en vecka hade jag rivit hela bilen :/ Jag kunde i stort sett ingenting om bilar när jag började men har fått lära mig under renoveringens gång. Det är väl egentligen inte så mycket kvar att göra än att skruva ihop bilen. Vad som saknas är tid då jag hunnit få två barn och ett hus under tiden jag hållt på med bilen. En HT-71:a är väl knappast min drömbil men det var vad jag hade råd med vid tidpunkten då jag köpte den. Tanken är att jag ska sälja den när jag fått ihop den och ha de pengarna som en grundplåt för den mustangen jag egentligen vill ha: En 69'a med strokad 351sb och manuell växellåda.
  6. Skall jag köpa tändbox, fördelare och tändspole då för bästa resultat? (Är ingen expert på bilar men man lär så länge man lever)
  7. Jag skall till USA i juni och hade då tänkt köpa med mig lite småprylar till bilen. Nu undrar jag vilket brytarlöst tändsystem som skulle funka bäst så att jag kan jämföra priser för att se om det är värt att släpa med det hem eller om jag lika gärna kan köpa det här. Vad använder ni och hur funkar det?
×
×
  • Create New...