Jump to content

Arreflod.

Medlemmar
  • Inlägg

    210
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    3

Allt skrivet av Arreflod.

  1. Haha! Så bra bygger jag inte. Det finns många andra här på forumet som håller nivå vida över min! Det ska duga åt mig, men inte ens det lyckas jag med. Jag är grymt besviken och känner jag vill bara skita i allt eftersom det inte blir så bra som jag föreställt mig i tanken. Jag skulle kunna be om hjälp men har valt göra allt själv och då får jag stå mitt kast. Men nu ska jag göra klart den här bilen och min nästa ska mycket bättre! Mvh Arreflod
  2. Handlat mer nitmutter och hittade plasthållare som är till elkabel, säljs på Meca. De fungerar bra till mina 3/8 rör.
  3. Nej inte den, det är sedan gammalt. Jag menar hålen i sprängkåpan för det är väl inte bara för att du ska glutta på convertern
  4. Berätta mer om ventilationshålen. Har aldrig sett sådana förut.
  5. Du kan kolla under projekt tråden där jag byter till Heitds Mustang II. Mycket kap och svets och en hel drös med andra grejor som måste göras och som ofta inte framgår på videos eller instruktioner för den delen. Tog mycket längre tid än jag räknade med. Är inte klar än då jag spåra på lite andra grejor... Men som sagt kolla tråden och ställ gärna frågor. Har bilder på nästan allt, tråden har bara en liten del. Obs ditt garage kommer aldrigt bli sig likt för det är otroligt skitigt och du kommer lukta kapskiva i veckor. Lycka till med vad du nu väljer!
  6. Inte är det till din 69:a eller? Jag fick för mig du körde med C6 eller aod på den...
  7. Baaallt! Köpte själv en Gm T56 för swap men det blev för krångligt att köra eller rättare sagt dyrt. Byta gavel, axel och sprängkåpa kostar några pix. Kör vidare med min C4 som förvisso är bra men blir säkert läskig köra överladdat med. Väntar tills annat dyker upp för det där kittet kostar väl utlandsresa? :)
  8. Nää nu ska vi inte vara så negativa :). Den går säkert att rädda men plättlätt blir det inte om det ska göras rätt. Om du siktar på en bil som på bilden så är det som Per skriver bättre att kolla efter ett annat objekt. Men en kul bruksis eller räser passar den säker bra till. Har själv en 69:a Mach 1 men M kod som väntar på att jag ska bli klar med min 66: som jag har som vardagsräser.
  9. Nu sitter de på plats men det saknas ett par fästen mitt på. Kanske tillverkar jag nått för jag vill inte ha de vanliga rörklammerna med gummi i för de ser inge bra ut.
  10. Rören till lådkylaren bockade och lite putsade. Klara för montering.
  11. Lite rör och slang monteras. Använde originalfästena till slang men vände dem och satte dit en nitmutter i ramen för bulten till fästet
  12. Ett smutsigt insug får en dos av bakpulver. Köpte sodabläster model mindre förra året men den har legat oanvänd så jag testade vad den kunde göra med toppar och insug. Tycker resultatet blev ganska bra. Bilder i ordn före, under och efter
  13. Gjorde två konsoller till lådans oljekylning. Mina polare tycker min lösning är knäpp och det kanske den är? Tanken är slang från lådan till konsol på rambalk därefter 3/8'alurör till konsol på ramtassen och därefter slang til kyl. Många kopplingar vart det, 12st tror jag. Inte helt gratis i alla fall. :)
  14. Vi bromsar in... Den gamla bromscylindern fick gå i pension tillsammans med mina trummor. :) Nu hoppas jag på bättre bett för med trummorna så missade jag min infart typ hälften av gångerna. Gasa är kul men det är skönt om man kan få stopp på skiten också!
  15. Protouuuuring? Nu måste jag nog byta till 5vxl man så att hjulupphängningen kommer till användning. :)
  16. Jag tog hem den i en burk tillsammans med annan bil 2012. Sedan dess har den legat på hylla. Vi får se hur jag gör bygget. Nu är alla svetsar både slipade och lackade så en sfro blir nog ganska knölig. Dessutom har inte heller haft/gjort någon byggbesiktning. Motor, växellåda, bromsar, fram och bakvagn är bytta/ombyggda och eller uppgraderade så i grund och botten har jag fog för ombyggt fordon. Ett plus kan vara att det är Heitds både fram och bak och inga hemgjorda länkarmar etc. för det ställer nog ganska höga krav på materialval, godstjocklekar o.s.v. Något jag hoppas jag slipper eftersom det är färdiga kit så att säga. Motorn är en 5.0 från 87 (i alla fall blocket ;) Hk.. 300-400 nånstans däremellan och jag tänkte köra med den tills det är dags för uppgradering. Är det för mkt pulver så för jag väl köra lågtändt när jag gör bromsning.
  17. Inmätning kränghämmare. Fel mått angivet i ritning för hålen som ska borras för nitmutter.
×
×
  • Create New...