Jump to content

Fix

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Fix

  1. Då är det ju lönt... Men hur går man till väga, hur säger man till den man ska köpa av att den ska exporteras. Eller ska man själv åka över och ordna ? Vilka papper mm, behöver man få med sig för att kunna få den besiktigad/reggad i Sverige ?
  2. Hej på er, Funderar på att köpa en GT-05, Frågan är om man ska ta hem, den själv från USA eller köpa i Sverige. Är det dyrt att ta hem den, och hur funkar det praktiskt ? Finns det några bra sidor som säljer bilar i USA som man kan leta på ? Tips på bra handlare mfl. Vad ska en -05 i bra skick ligga på i pris, USA samt Sverige ? /Patrik
  3. Har nu beställt boken från USA, så den kommer kanske i veckan. Ska bli intressant läsning. Så får jag leta vidare.
  4. Tror att jag vill ha så original som möjligt, men alla förslag och tips är välkomna.
  5. Tack för alla svar, Massa: Har du något tips på var man köper denna bok ? Toni CMC1361: Jag PM:ar dig, så kan vi ju bestämma mer sen, tack för att jag får komma och titta. Stefan cmc 1169: Tack, har lite närmare till Malmö, men vem vet. Tack iallafall. Och till er som erbjudit er hjälp vid köp, återkommer när det blir dax. Ska bli spännande och se vad jag hittar.
  6. Inte direkt klokare... Men har fått lite tips och förslag, och får ju se vad som dyker upp framåt. Hade varit fantastiskt kul om någon i Skåne hade tid,lust och ork att visa upp sin bil för mig. Även om den inte skulle säljas. Det hade ju hjälpt en lite på traven, och alltid trevligt.
  7. OK, då är jag ju inne på rätt spår när det gäller års modell. Hade ju varit riktigt bra om någon med stor erfarenhet hae kunnat hjälpa till den dagen det är dax att köpa. Vill absolut inte köpa grisen i säcken, utan jag vill ha en bil att glida i. Och inte ett vrak som står i garaget som inte går att sälja :-) Då är ju frågan, 65/66 vs 67/68 Vart hitar man skillnader, har försökt att titta på lite bilder. Men Tyckera att 67/68 är lite rundare. Andra skillnader ? Verkar som automat gäller då, men vilken storlek på motor ? Vad finns, vad var standard ? Extra utrustning, vad finns där ? Om det är någon i närheten av Helsingborg som har en, även om den inte är till Salu så kunde det ju varit trevligt om man kunde få komma och titta och bilda sig en uppfattning.
  8. Ingen som kan komma med tips eller förslag ?
  9. Tänkte inskaffa mig en Mustang, vet mer eller mindre inte så där mycket om dessa bilar. Vet att jag vill ha en Cab 66-68, Färgen ska vara Röd och med Vit cab. Sen tar mina kunskaper slut. Vad finns det, är det något man ska leta efter som är bättre ? Vilken prisklass brukar dessa ligga i, jag vill ju ha en körklar bil och inte något renoveringsobjekt. Motorstorlek, Automat eller manuel..? Finns dom med större än 289a som standard ? Alla tips förslag är välkommna. Och har du eller känner någon som har en som kan vara av intresse så hör av er. /Patrik
×
×
  • Create New...