Jump to content

Hissnissen

Medlemmar
  • Inlägg

    39
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Hissnissen's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hissnissen

    Bilprovningen

    Besiktigade 02:an i höstas, tiden passade inte riktigt så jag spanade lite på Bilprovningens hemsida, fick se att det fanns två Bilprovningar i Västerås och den ena kunde ta emot mkt snarare. Bokat! Vid framkomsten hostar man till, det är en skola för bilprovare.. Killen (runt 30) förklarar att det är hans första dag och andra bil,den första var en äldre Morgan cab. Fick en fin folksamling runt 500 hästars megabrölåket, som eg bara har ett annat avgas, inget mer. Leende gav han mig papperet som jag trodde skulle vara rent, då häver han ur sig det som jag glömt fixa. Antennstumpen på huven, farligt för fotgängare ju Så besvärlig som man är, ber om en skifta och pillar ner den avbrutna stumpen i skärmen. tog 1 min, besiktningen tog 45 minuter.... suck.. Får ett nytt papper, denna gången rent, tack o hej!
  2. Hojta till så tar vi en gruppbild, min musse står i huset bakom tv..
  3. Kanon! Tack för alla svaren. Ska kika på bärarmarna när jag får tid. Och vad lyft beträffar så har jag bara en garagedomkraft Ska leta fram pallbockarna från förrådet.
  4. Så var det dags att fixa allt man inte hann med i somras. Mussen har gått kanon hela sommaren, dock har ett klonk från bakaxeln hörts de senaste turerna. Hörs mest när man går från back till framåt och vice versa. Även vid körning över kanter. Även styrningen har ett påtagligt glapp där ratten kan vridas utan att möta "motstånd" eller att hjulen byter riktning. Antar att detta är några slags bussningar som nu är slut? Har aldrig joxat med hjulupphängning förut, klarar man att fixa det själv eller behövs det specialverktyg eller verkstad?
  5. 26 År och hisstekniker. Grabb. Bor i Västerås, jobbar i Fjollträsk. Körde flera jourer än hälsan ville förra året så att jag skulle få råd med mussen. Tjoo! Värt varje minut.
  6. Fick tid för besiktning i december, eftersom jag tänkt låta mussen gå i ide var det lite sent. Fick se att det fanns TVÅ bilprovningar i Västerås, och den andra hade tid nästan direkt. Fick nästan hicka när jag kom fram, det var en skola för bilprovare... Skitkul, tog en timme att komma igenom. Eleven var en fd bilmek, och det var hans första skoldag. Hans första bil var en äldre Morgan cab, nummer två var min musse. Skön start. Klarade mig med blankt papper, sånär som på den nyligen avbrutna antennenspetsen som kunde skada fotgängare man kör på Lånade en skiftnyckel och fick bort den tvåan också. Fick dock inga klagomål på oranga blinkerslampor i backlamp-glaset. Han undrade om bakre dimljus och jag gav som svar att den var regbesiktad utan. Tack o hej, burnout and away!
  7. En Chrysler iallafall, ser ut som en Chrysler stealth. Utan bulan på huven.
  8. 26 år med en Gt årsm 02, bor i Västerås. Home of the Power Meet!
  9. Saknar min Audi S4 årsm 92. Vanliga Audi 100 med 4wd och 2,2 Turbo rak femma. Uppsportad på ett antal punkter. Chippad 269 hk och 450 Nm. Vägde 1800 kg men kvick som tusan och stark som ett lok.. Bensinförbr mellan 0,75 aldrig mer än 1.05. Och ja, jag har fått fortkörningsböter..
  10. Planerar inköp av en 250cc crosshoj nästa vår, så jag kikade under kjolen på mussen för att se om det fanns nå bra ställe att sätta fast ett avtagbart ställ på . Hittade inget som såg stabilt ut så det får bli på firmabilen istället.. Hade annars varit ett kul ekipage! GT . -02
  11. Hissnissen

    Eskilstuna!

    Hann med att köpa en våffla med två kulor, men glass när det är 10 grader ute har sina nackdelar. De som känner E-tuna får gärna lotsa till nåt hak som har lite värme God glass dock! .....Och puddingarna bakom disken får gärna åka me´!
  12. Stiligt! Hoppas vi syns på stan nån gång, nu tror jag vi är fyra mussar i Västerås! Som jag sett iaf. Din vinner nog på läckrast färg!
  13. Är väl inte direkt impregnerad av GT 02:ans bromsar, o blev lite skamsen när polarn satte större och ventilerade grejer på hans V40 T4. Vad har ni för tips på bättre stoppdon, priser och erfarenheter? Har för mig att det var rätt dyrt att byta till Cobrauppsättningen. Bilen ska inte gå på bana, men ändå ha lite bett!
  14. Har inte riktigt lust att ta köra min sänkta musse på grusvägar på fiskesemestern, har ni nåt tips på vart man kan hyra SUV eller pickis i Åre eller Östersundtrakten. Resan går från Västerås och norrut.. Alternativt hyra en redan på hemmaplan. Alla tips på hyrbilsfirmor emottages tacksamt! MvH Patrik.
  15. 25 år ung och boende i hyfsat stor stad (västerås) är inte billigt. Ringde runt till de flesta bolag och priserna sträckte sig från 9000 till 18000 kr helförs/år. Som på min Audi 100 S4 som jag hade för ett par år sen så var Länsförsäkringar billigast....minst dyra, för min GT-02. På svenssonbilar rekommenderar jag Aktsam om du är 25+ (krav). Har dock aldrig behövt kontakta dem om nåt så om de är bra vet jag inte.
×
×
  • Create New...