Jump to content

muffen

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

muffen's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Tack för ett bra tips, alltid kul med litratur, å antar att de finns en del om dessa modeller.. Men va säger ni om att köpa hem från usa? Är de grisen i säcken/bara att glömma direkt om man inte vill ha ett renoverings objekt?
  2. Abosolut, har inte hunnit instalera mig riktigt på forumet, skall skriva i vart ja kommer ifrån.. Är från Göteborg, så de borde la finnas en del mustang antusiaster här omkring?
  3. Skall börja med att tacka för ett bra svar! De du skriver är lite så som ja har tänkt mej, kanske inte börja premunera men iaf hålla mej uppdaterad å söka mycket information, alltid kul/bra att ha kött på benen när man skall börja med en modell. Låter bra som du skriver att de inte är "ras" som kostar dom pengarna ja letar efter, ja är lite sugen på att köpa från usa, de känns som att utbudet är enormt där borta, här hemma tjänns de ganska kleent, men då kan man ju inte se bilen "live" innan den landar här hemma.. Så jag är lite kluven, bilen kanske ser skit bra ut på bilderna båda inne ute osv, men så kanske motorn går dåligt osv, ganska lätt att bli lurad, då hade ju en seriös kontakt suttit fint?
  4. Hejsan! Är ny här. Och just för tillfället så rattar jag en v70R sommartid och en 940 vintertid. Men hade tänkt sälja min v70:i till nästa vår och då köpa en bil som man kan ha länge utan att känna att man måste byta upp sig hela tiden. Tanken föll då självklart på en Mustang 66:a en otroligt vacker bil. Men dessvärre en bil som ja absolut inte kan något om i huvetaget, har kollat runt lite här på forumet å de verkar vara mycket kunniga å trevliga människor som sitter här. Nu till lite frågor: Ja hade tänkt lägga runt en 120-130tusen på en mustang, är de rimmligt att få en i bra skick som de bara är att tuta å köra med? Kollade lite på blocket och tar dessa bilar som exempel: http://www.blocket.se/vi/11490271.htm?ca=15_s http://www.blocket.se/vi/11366007.htm?ca=15_s Kan även tänka mej "ta hem en" från usa, men då vill ja gärna ha en handlare/förmedlare som man kan lita på å som någon annan har använt innan. Är inte ute efter någon orginalare utan gärna nån som är renoverad å rost fri.. Ge mej gärna lite andra tips, är ju trotts allt runt ett år kvar innan de blir rikgit seriöst
×
×
  • Create New...