Jump to content

trickerflow

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av trickerflow

  1. http://www.garaget.org/?car=53408ℑ=475360 Säg gärna vad som tycks?? Det som är gjort med bilen är. Installerat Mustang Cold Air Intake med öppet luft-filter i hjulhuset, samtmonterat 75 mm BBK spjällhus tillsammans med Trick Flow raised upper plenum (kröken mellan spjällhuset och insugningsröret) Dessa ändringar ökar eff. ca 25-30 Hkr.Bytt till Bullitt Peformance Handling Kit (en sats med sänkta fjädrar runt om, 4 nya stötdämpare samt hårdare nedre krängningshämmare fram resp. bak.) Kombinerat detta med förlängda kulbultar för rätt hjulinställning/spårning.Monterat en färganpassad Mach1 Chin spoler (”läppen” längst ned på framspoilern)) samtmålat/färganpassat sidobackspeglarna/röda- tidigare svarta. Bytt till polerade ändrör. Satt på american racing fälgar. Vad ska man ha för avgassystem som är godkänt vid besiktning och som låter gott och vad kostar det???
  2. riktigt snygg du har verkligen lyckats gratulerar det är alltid roligt att lyckas..... kolla gärna in min och säg vad som tycks?? http://www.garaget.org/?car=53408ℑ=475360
  3. Hej ja jag tycker att den med dubbla paddlar är bäst som man får köpa två svamptrissor till tycker det tar bäst och att det blir bra resultat och att man kommer åt bra på trånga ställen. köpte min på biltema skitbra går att ställa hastighet också
  4. Jag har problem med min lågnivå vet ej vilka kablar på stereon som jag ska koppla högnivå till lågnivå adaptern har mätt på allt och fått det att funka men varje gång jag bromsar eller blinkar eller hissar ner rutan så dunkar det i basen (har baslåda och steg i skuffen). Någon som vet vad det är för fel eller vilka kablar på stereon högnivå till lågnivå adaptern ska kopplas???
  5. tack så mycket men du har inget shema där man ser alla färgerna från stereon och ut till högtalare
  6. skulle behöva elshema på stereon i en musse gt v8-03
  7. Hej jag har en musse gt v8-03 med en stereo som jag aldrig har skådat! Sitter två slutsteg bak under hatthyllan och tycker det är bra ljud lite lite bas bara. Var och köpte baslåda och slutsteg fick se på stereon att det inte fanns några lågnivå utgångar så köpte en lågnivå adapter som man ska koppla på högtalar utgångarna säger brl??? Men förstår ej vilka kablar som är till vad någon som har elshema på stereon eller vet vilka färger som är till vad på stereon??? har kollat på stegen och så men det löser ingenting hittar ej vilka som går till stereon och till stegen. Har gjort detta på en kompis bil en chrysler men var ej så komplicerat som denna eftersom det inte satt några orginal steg i den. Vore jätte snällt om någon skulle kunna svara på var jag ska koppla adaptern bakom stereon??? Fick i gång det en gång men måste varit fel kablar spelade knappt ingen bas alls och brl säger att den basen med det steget ska vara något grymt.
×
×
  • Create New...