Jump to content

EriZet

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

EriZet's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Pss som tidigare hoppas jag att nån har lust att hjälpa mig att bringa klarhet i vilka -65or och -66or det finns med vinyltop? Är det en egen option eller finns det bara för vissa modeller?
  2. Tack för bra svar. Jag har en recognition guide hemma i bokhyllan, men jag måste erkänna att jag inte tycker den är helt glasklar. Nu när jag fick så bra svar så har jag en fråga till, men den tar jag i en ny tråd.....
  3. Tänkte fråga den samlade expertisen här om träinläggen jag sett i instrumentbrädan på en -66a. Är det en "egen" option eller ingår det i någon annan option? Alltid tillsammans med träratt? Finns motsvarande även på -65or? Tacksam för svar.
  4. Jag går själv i precis samma tankar. Har länge funderat på att bli mustangägare och nu är jag nära att göra slag i saken. Har endast skruvat Volvo förut och har ingen erfarenhet av amerikanska bilar. Är väl normalhänding och har bytt nån kamrem och koppling, men skulle ju aldrig komma på tanken att riva ner en hel motor.... Eftersom jag inte heller har kontakter i mustang-skruvar-kretsar så undrar jag om det finns firmor som tar åt sig mustanger om man verkligen kör fast? Jag bor i Borlänge och man vill ju inte köra halva sverige med en trasig bil. Speciellt är jag fundersam på detta med förgasarna. Krävs det mycket justeringar och underhåll. Är det några specialla modeller man ska akta sig för resp. är att föredra? Och vad kostar en ny förgasare till en 289a?
×
×
  • Create New...