Jump to content

Corleone

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Corleone's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Är det många av er som har detta fel? Vet ni om det är något inne i instrumentpaneler eller är det plast detaljerna som skorrar?
  2. Jag har fått lite tips att Sweden Custom Cars är ett bra ställe att vända sig till om man vill köpa en Mustang. Håller ni med eller någon som har andra ställen att rekommendera? Det jag tycket låter mycket bra med SCC är att de ger garanti på bilen (ny bil får man 3års garanti på).
  3. Sitter det samma växellåda i Mustang GT och Shelby GT500? Är det mycket som skiljer dessa bilarna emellan?
  4. Okej, nu har jag provkört min första Mustang GT. Första intryck av bilen invändigt = plast. När jag starta bilen så säger jag bara WOW!!! Jag kan se förbi plast detaljerna men något som stör mig är att man köper en ny bil för ca 350.000kr och inte har någon garanti.
  5. Hur långt kommer man på en full tank med en Mustang GT?
  6. Inga andra fel eller tips man borde veta innan köpet?
  7. Hmm vatten felet ser ju inte så roligt ut. Jag hoppas att de har försökt att fixa felet på -07an. Är det många av er som har detta fel? Är det svårt att fixa?` Jag såg att det fanns en länk som beskrev vad man kunde göra, http://www.acc.umu.se/~olsson/tsb07-14-06.pdf Har den hjälp er?
  8. Hejsan Jag är ny här på forumet och kanske snart ny ägare till en Ford Mustang GT. Jag har lite frågor om Mustangen. Första frågan är priset. Jag har varit i kontakt med Ford i danmark och där fick jag en deal för dkr 220.000 för bilen och sedan dkr 3400 för registrering och ombyggnad av bilen till eu standard. Totala priset blir ca 357.000 kr inklusive svensk moms. Är detta ett bra pris för en ny Mustang GT Premium? Fråga 2 är tankningen. Jag har läst lite här om att det är problem med att tanka Mustangen. Det är förstora handtag eller röret går inte in. Är det så på alla Mustang GT och kan man i så fall åtgärda felet? Fråga 3 om motorhuven. Är det ett standard fel att huven börjar fladdra när man kör snabbt med bilen? Eller är det bara vissa som har detta fel? Fråga 4 om radion. Jag läste att man inte kunde få in Svensk radio frekvens. Är det också ett fel på alla Mustanger eller bara vissa? Många frågor men jag är jätte sugen på att skaffa en Mustang. Har varit min dröm bil ganska länge nu. Först ska jag sälja min Audi RS2 och sen är det dax för Mustangen
×
×
  • Create New...