Jump to content

Ronnie H

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Ronnie H

  1. Vet någon vad det ska vara för lager i styrväxeln till en 69:a till den ingående axeln? Det är kullager som har den inre lagerbanan direkt mot axeln och är därför svåra att mäta på och söka efter rätt lager. Mått, artikelnummer eller andra tips är varmt välkomna.
  2. Intressant. När ni säger doppade länkarmar, innebär det då att det inte är färg längst ut vid kulbulten eller är de heldoppade? Hur är det med bakaxel och bladfjädrar? Jag antar att bladfjädrarna ska vara obehandlade, men bakaxeln kanske bör vara svart? Har du en sådan bild som du hade på framvagnen även på bakvagnen?
  3. Fina bilder! Det känns som att det blir mest rätt att hitta en grå färg som liknar det gjutna. Att lämna det obehandlat känns ju inte så bra. Var länkarmarna helt obehandlade på bilarna från fabrik eller var de "halvdoppade"? Jag har hört att det fanns en herre i fabriken vars uppgift var att doppa länkarmar, därav har de inte färg längst ut vid kulbulten eftersom han inte ville få färg på händerna Hur är det med bromsok och bromstrummor? Är det också obehandlat?
  4. Vilken färg ska det vara original på framvagnsdetaljer som stryarmar, styrväxel, länkarmar mm? Jag har hela tiden trott att allt ska vara svart tills jag såg den mycket smakfulla renoveringen nedan. Här verkar det som att man har lämnat den gjutna ytan synlig alternativt lackat med en färg som ska likna det gjutna så att det inte ska rosta. Fler bilder som detta hade varit guld värda. Det skulle även vara intressant att veta vilket glanstal det är på den mattsvarta färgen i motorrummet.
  5. Tror jag behöver hjälp med en grej till Fästen till plåten mellan huv och framruta (cowl panel) Jag tror att det kan vara nummer 03150 eller 030A12 Går det att se vilka som är fästen och hur många det ska vara?
  6. Hur blir fraktkostnaderna om man beställer lite större saker som stötfångare och liknande? Skenar det iväg mycket?
  7. Man tackar! Vilken oförskämt bra service. Vad är MPC för något? Det låter ju mycket intressant.
  8. Ok, vi börjar med lite inredning: Detta är nog någon typ av varningslampa som jag har hål i instrumentbrädan vid tändningsnyckeln för, men vad är det exakt? 10A841, 10B925, 10A936 Men det är mycket man funderar på, en lista hade underlättat
  9. Det finns ju massor med sprängskisser till Mustangerna att få tag på där det snyggt och prydligt finns nummer på alla delar. Men vart kan man hitta namnen på delarna? Jag kan inte hitta någon lista någonstans där benäningarna på delarna finns. Ibland kan det vara svårt att se på sprängskisserna vad det är för något och då vore det till stor hjälp. I det här fallet gäller det en 69:a HT
  10. Hur är det med http://www.cjponyparts.com De verkar ha en bra hemsida där man kan välja exakt vilken årsmodell man vill ha delar till samt även bra priser.
×
×
  • Create New...