Jump to content

Lindblad

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Lindblad

  1. köpte Fords adapterkabblage modefierade den för ström till slutstegen.Resten gjorde jag efter ett tidigare inlägg här på forumet.mach 460 konvertering hette inlägget.
  2. Jag har bytt ut min orginal stereo satt in en Pioneer spelare och det var ju enkelt.jag använder orginal slutstegen .fungerar perfekt.man blir ju så nöjd när man kan fixa något själv nu när man inte har grejat så mycket med motorer.fråga gärna om ni vill ha hjälp med stereon.
  3. undrar om någon har tid och lust att skriva en service lista åt mig.den har rullat 7000mil.vad man måste byta och vad man bör kolla innan man tar ut mustangen.(man vill ju sova lungnt på nätterna).tacksam för alla svar. måste tillägga att den går ojämt på låga varv.den rycker när man glider fram på ettans växel.
  4. Jag har kollat runt efter en adapter men ej hittat någon BRL O MDS kan ej få tag i någon.ringde MDS i Göteborg han hadde ett pris förslag på ungefär 2000 kr för att byta ut allt ihop. pris på adapter?men om det är någon som får tag i en adapter så hoppas jag att dom hör av sig(om Flowmaster dämparen låter så mycket skall jag inte ha det)
  5. jag kommer nog att få lämna in mustangen till BRL så att dom ordnar till allt det elektriska till bil stereon sedan får jag se hur mycket jag gör själv med installationen av slutsteg och cd. men en ljuddämpare flowmaster hitta jag .såg det på bild 2.5"utblås .samma storlek som orginalet så jag blev som vanligt osäker om det låter mer v8 än det orginal som sitter på?
  6. jag har kollat in denna sidan. kan kanske vara intressant http://www.crutchfield.com/S-IfbM8hcIbu ... mycar.aspx (börja med att fylla i årsmodell)
  7. skall ringa pernolf o grusman imorrn du skall ha mycket tack för hjälpen
  8. men köpte du avgas systemet där också har lite svårt att tänka mig att beställa från usa vill helst vända mig till en svensk seriös återförsäljare
  9. kommer från Lysekil så det blir lite långt att åka till Uppsala.men vad heter firman?
  10. jag söker ny ljuddämpare till en gt cab 95.jag är ute efter lite mera v8 ljud har sökt på internet men är en nybörjare på bilar.finns det någon bra svensk återförsäljare. komm gärna med förslag och länkar till svenska återförsäljare som man kan kontakta.
  11. jahaja vad skall jag nu göra med pengarna jag har sparat in på chippningen typ 6500kr.Jag är nybörjare på bilar har alltid varit intreserad men inte haft tillgång till varken garage eller bil.
  12. Finns det någon som har bra förslag på chipp eller dylikt eller om det är någon ide att chippa överhuvet taget.komm gärna med förslag.Köpte min Mustang i sommras 2007.
×
×
  • Create New...