Jump to content

Klang

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Klang's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Halloj musselovers jag tog ut kärran i helgen och konstatera en rad elproblem som jag hoppas få rätsida på med hjälp av er. Blinkersen fungerar inte höger fram om jag använder den normalt men den funkar om jag sätter på varningsblinkersen??Sen slocknar ibland klockan och belysningen till stereon men den funkar ändå?? och sist men inte minst så fugerar inte spolaren till rutan. alla säkringarna är kontrollerade och är hela. Tacksam för tips.
  2. De var nog vad jag trodde. Ville bara få det bekräftat. någon som vet var i Skåne man kan få tag i en som passar??
  3. De gamla var kass. Det gick inte att ladda igen för en cell var kass. Känns i alla fall som att generatorn får byttas för det kan inte ha gott bra för den.
  4. De hadea koll på och det är inte det som e problemet men du kan tro jag kollade både en o 2 gånger innan ja prova en andra gång.
  5. Goddagens. Har varit o införskaffat nytt batteri. När jag satte i det började de ryka från generatorn. Skulle behöva tips på va det kan vara för fel.
  6. Får väl blanda mig i diskussionen. Köptye mitt magnaflow från staterna för 550$. Det billigaste jag hitta här kosta 7800kr. Grejorna levererades framför dörren i perfekt skick. Man jan va dum o kasta pengar i sjön men gör inte det utan skänk dom till de fattiga istället.
  7. Jag har en 96 GT så de e nog inte din....Hoppas ja får annars har jag ett besök o göra. Vill sen berätta att ida kom mitt Magnaflow från staterna. de blev en bra affär. 550$ inkl frakt.moms o tullavgifter
  8. hej Musselovers. är där någon som kan berätta vad detta är dvs är det ett fabriksmonterat cold-air filter eller är det standard. Om det nu skulle vara ett Cool-air blir följdfrågan hur många pållar det kan bidraga med
  9. 96 e årsmodellen. hmm, grönsåpa luktar gott så vi ska kanske prova
  10. Undrar om det finns några goda råd om hur man får bort okända fläckar på en vit cabbe. Vilka medel osv
  11. De va ungefär va jag kommit fram till tidigare. Alltid skönt att få bekräftelse. Tackar så mycket
  12. Hej Musse lovers. Kommer här med första frågan och säkert inte den sista. Jag har precis införskaffat en 96 GT och funderar på att utföra diverse modifikationer. kärran är lite för mjuk i häcken för min smak och undrar om där finns några rekommendationer. Jag funderar även på att sätta på ett magnaflow och angeleyes där framme och undra var man kan få fatt i det till rimliga priser. Jag funderar även på att ordna med fler mustanger i motorn och undrar va första steget bör vara om man inte har obegränsat me stålar.
×
×
  • Create New...