Jump to content

jackson cmc2249

Medlemmar
  • Inlägg

    40
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av jackson cmc2249

  1. Man behöver ju inte kontakter för att förhandla fram ett bättre pris när man bokar helekipage än bara en bil. Det är ju rent logiskt att det blir en billigare transport om man lastar alla bilarna på samma ställe och lossar på samma ställe. Att man sedan kan vara flexibel och anpassa dessa ställen efter kör och vilotiderna för chauffören gör ju det hela ännu mer förmånligt.

    Dom flesta tycker säkert det är roligt. Men jag har totalt lessnat på att köra bil sedan jag blev yrkeschaufför. Att köra så långt utan att få betalt... Nej tack. :D

    Robert T. Jag är yrkeschaufför med 28år bakom ratten. Ulf.

  2. In princip bara 64.5-66. 67-73 passar också, men har styrarmens geometrin är lite annarlunda och det kan bli lite bumpsteer pga det. Jag har dock själv (trum) spindlar från en 70a på min 65a, vilka har fördelen att ha lite grövre lager och det fungerar bra.

    Tack. Det blir ny spindlar, under 3 tusen.

  3. Fråga:

    Varför 4p o båge?

    Är väl bättre och se till att din bil har friska delar på bilen.

    Du är medveten om att 4p inte är lagligt i allmän trafik?

    Båge måste reg.besiktas också.

    Att ha båge och köra utan hjälm tex är livsfarligt.

    /Tommy.

    Det är bara nya delar i hela framändan så det kan inte bli bättre? Det är mycket som inte är lagligt 8)

  4. Måste fråga om det är någon mer som har varit med om att en bult till övre bärarmen har gått av? Det var ingen trevlig upplevelse, for av vägen så det bara small om det. Som tur vart det inte så stora skador varken på oss eller bilen. Men vad hade hänt om man hade kört 110km, usch törs inte tänka på det ens (nu blir det 4punkts bälte och båge) :twisted:

    Mvh ULF

  5. Varför? Älskar man en bil som det är en massa krångel med jämt! Det blir aldrig som man tänkt sig, antingen är det något elfel eller så går något mekaniskt sönder. Senaste bravaden, en bult till höger övre bärarmen går av tvärnit på hjulet rakt ner i diket, som tur var inte farten mer än ca,60km. Ja där står man mitt på skogen bara att ringa bärgare. Där rök årets sista crusing (Gävle). Summan av det hela hur f-n kan man älska sin MUSTANG. Man måste vara lite eller mycket TOKIG. Ulf

  6. De som har hjärtat på rätt ställe får köra min, är man entusiast men aldrig har fått chansen att köra en klassiker så varför inte bjuda på sin bil?

    Byta bil med kompisar är hur kul som helst, ger mig en chans att få prova bilar jag aldrig har kört tidigare.

    Det är ju bara en bil, ingen oersättlig relik..

    Rätt inställning Janne!!!!!!!!!!!!!!!

    DET är ju bara en gammal bil. Har man en bruks bil som är värd 250" så är det inga problem att låna ut den, eller?????

  7. Jo. Lars så här är det. P-ändarn passar inte, dom är för smal, det glappar cirka 2mm. Därför funderade jag om spindlarna var till en Granad, för då skall det vara en lös hylsa utan på tappen.

  8. Jag har en -66 som jag skall byta p-ändar på. Men det passar inte, dom är cirka 2mm för smala, det blir lite väl mycket glapp. :( Är det någon som vet om dom är grövre på -67 och uppåt? (det är ett j--la hop kok av delar misstänker jag)

    ULF

×
×
  • Create New...