Jump to content

Gullik

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Uppsala

Gullik's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Omdömespoäng

  1. Från första maj i år har tagits ett EU beslut om att den 95-oktaniga bensinen kan ersättas av E10. Dagens femprocentiga inblandning av etanol (i 95-oktan) har inte inneburit några problem. Att öka till 10 procent innebär att fler bilar inte kan köra på det som sannolikt kommer att helt ersätta dagens 95-oktaniga bränsle. Vet ni vad detta innebär för våra 2005+ Mustanger? Går det att tanka E10 i fortsättningen med bibehållen motorsäkerhet eller är det bättre att övergå till 98 oktan?
  2. Men varför köpa bromsoksfodral när det är så enkelt att lacka med valfri färg och sedan ta på lite klarlack?
  3. Stort tack för denna välfungerande länk. Den hittade omedelbart min 09 ás Window Sticker som nu pryder sin plats efter utskrift i färgskrivaren.
  4. Finns det månne ännu nyare mustangstatistik att tillgå för oss kalenderbitare?
  5. Det måste ha funnits en tanke att inte ha en upplåsningsknapp på 2005-09. Den kommer visst på 2010án. Men denna brist kanske motiverar försäljningen av en nyare modell? Jovisst, rådet om kortslutning är hårdvaluta.
  6. Stort tack för länken. Någon som provat? Nu gäller det att förvara den instruktionen på ett ställe som inte går att låsa in men som samtidigt inte går att komma åt för obehöriga.
  7. Instruktionsboken ger inget svar. Dock, är det amerikansk lag på att den som av någon anledning blir inlåst i bakluckan ska ha möjlighet att öppna inifrån,. Det finns ett litet handtag att dra i för att öppna inifrån. (Klassisk film sekvens att låsas in i bakluckan.) Men det kan väl inte vara meningen att behöva låsa in någon först för att vara säker på att kunna öppna om man råkar låsa in sina nycklar? Jag har provat sökfunktionen på forumet men inte hittat något angående denna fråga vid upprepade sökningar .
  8. Det som inte får hända hände i Västerås under Power Meet. Efter en intensiv dag lastade jag in mina pinaler i bakluckan och stängde den med en smäll... Då slog det mig att jag hade bilnycklar och fjärrkontroll i jackan som jag just låst in. På 2005+ finns ju inget handtag att öppna med och ingen knapp att trycka på. Som tur var var bildörrarna öppna så att jag kunde komma in i bilen. Försökte öppna handskfacket för att kolla i manualen om det finns något annat sätt att öppna bakluckan på. Men handskfacket hade jag också låst. Vad göra Ringde min dotter som kunde ta vägen förbi hemmet i Uppsala och köra till Västerås med reservnycklarna. Det tog sina timmar då Västerås gator var igenkorkade av cruisande bilar men sent omsider kunde jag äntligen köra mot hemmet. Minst en erfarenhet rikare. Så bröder och systrar hur brukar ni göra i situationer som dessa Kan man öppna bakluckan på en cab på annat sätt, annat än att bryta sig in eller se till att alltid ha reservnycklar till hands? ---------------------------------------------------------------------------------- Mats Gulliksson Uppsala
  9. Att byta ut sitt standard luftfilter mot ett nytt cold air för bättre/kallare luftflöde är nog det vanligaste sättet att öka effekten. Hur är er erfarenhet av att även sätta in en ny Throttle body med ökad flödesvolym, ex BBK som har ett till den nya mustangen? http://www.bbkperformance.com/products/ ... -body.html Tillför kombinationen cold air filter och större Throttle body något eller gräver det bara djupare i plånboken?
×
×
  • Create New...