Jump to content

ReAnimator

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

ReAnimator's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Ojojoj, satte igång kräket igår och som han gick! Behöver breeeeeda däck! Nya insuget verkar fungera bra men resan var lite orolig. Ingen front, huv och öppna headders. Tryckte på lite i 70-80 och bakvagnen kom på beställning, fick ta om 3 gånger innan det greppade. Hur breda fälgar får jag in utan att det blir problem? 10"? Givetvis med 16-18" höjd. Jag hade glömt hur roligt det var att köra Mussen.
  2. Hej Lars och tack för svaret! Har tittat lite på de fälgarna men skulle vilja ha en modernare look eller möjligtvis lite rejsigare om ni förstår vad jag menar. American racing har några fina som jag är sugen på. 8" fälgbana borde väl resultera i max 295 i bredd? Undrar om det blir bra, någon som testat? Behöver lite gummi backen då den ändå rör lite väl mycket på bakändan som det är på mina BFG 265:or.
  3. Hej vänner! Har ägt min Mustang sen jag var 18 men har tyvärr inte upplevt för mycket tid i den pga. barn, pengar och allmänt vuxentjafs. Nu har tiderna förändradts och jag har påbörjat en renovering. (nåja, en allmän uppfräschning) Jag har inga planer på att hålla den orginal då jag sedan tidigare bytt massa saker på den redan. Orginalmotorn var en 302:a men är bytt till en 460 med CobraJet toppar och Weiand Stealth insug med hooker Super.Comp headders m,m. För att känna att Mustangen kommer ut i en ny, moderna tappning skulle jag vilja byta fälgar och däck på den. Nuvarande fälgar är 15" Cragar SST och jag skulle vilja upp i storlek. (16-17") Vilka dimensioner är gångbara? Erfarenheter, rekomendationer? Jag skulle behöva veta offset och allt, gärna egna lösningar med spacers osv. Jag har senaste månaden läst genom hela siten och det känns underbart att denna guldgruva finns tillgänglig för så många Mustangkillar & tjejer. Hoppas vi ses på vägarna i framtiden! Mvh Johan P.S Ska pilla med CMC-medlemskap och lägga ut bilder så snart jag fått semester. (lärare) För nu SKA mussen igång! D.S
×
×
  • Create New...