Jump to content

123456789

Medlemmar
  • Inlägg

    26
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

123456789's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. hej har installerat eu lysen, men har en undran. allt funkar men lampan lägst in på varje lyckta lyser inte alls, så undrar om de ska vara så och i såfall varför?
  2. Finns de någon vänlig, som har en sådan ritning som är sugen på att dela med sig av den?
  3. Hej ja har orginal lycktor bak alltså ej eu konventerad. och ja vill ha bromsljus i back glaset. hur gör jag? har provat lite, men när ja flyttar så blir blinkis å broms i samma eftersom ja inte hittar några rena kablar alltså broms å blinkers är i samma kabel. hur får ja en kabel med blinkis å en med broms?
  4. Läste om den nya boss modellen och såg att de skulle ha ett special avgas system ( Mustangen har även fått ett nytt fyrpipigt avgassystem med två ändrör bak och två precis framför bakhjulen. De senare har metallplattor (som de som sitter på lastbilsskorstenar) för att klara av ljudkrav – men på banan är det bara att plocka bort dessa för en full orkesterupplevelse.) finns de ett sådant att köpa till en -07 modell? hade varit fränt att dra på stan med ett jävlar ljud:)
  5. Pengar handlar de inte om utan de är ljudet jag undrar om. om ljudet blir råare eller om de bara låter skit och är resunans ljud?
  6. Hej har idagsläget lud mufflers eller va dom heter och när man startar mussen å gasar så är de ju ett härligt lud å de smäller lite. hur kan man få sånt ljud även när den är varm? kanske ta bort kattarna?
  7. hej när ja vrider ratten så låter de som något ligger i eller runt ratten. de ligger å löst och rullar runt när ja vrider runt ratten. någon som vet hur man river ner allt runt ratten eller har något tipps.
  8. Snart dax att ta bort GT emblemen Grymt bygge. Har en svart gt och är sugen på ett liknande projekt, får man fråga vart slutsumman blev ungefär?
  9. Heej, har en -05 gt och inatt så startade bil larmet 2 gånger,men de va ingen som va på bilen,utan de startade helt av sig själv. Så undrar om någon har något tipps på en lösning eller om man kan stänga av det på något sätt, kanske kan dra ut en säkring till larmet, men vilken hehe
  10. Heej undrar om de skulle funka att få in gul blink i en av de vita och om de skulle gå igenom besiktningen. såg att grufman endast säljer någon kabel med gul lampa till 22010 moddelerna och då kan ju inte glaset vara ce godkända i bilprovningen, och då borde ju detta funka med om man får till gul bling. http://www.americanmuscle.com/smoked-20 ... -0509.html
  11. Oki, maila mig på sormander@live.se så fort du kan, så gör vi upp betalning och adresser där istället, så köper jag den om den är felfri. mvh Jimmy
  12. Heej är de någon som har en shaker 1000 enhet att sälja, spelar ingen roll om cd växlaren är trasig då ja bara kommer att använda fronten eftersom mina knappar har tappat färg.
  13. Ja gör de, då köper ja fronten av dig:)
  14. hej, mina knappar på shaker sterion är slitna och tappat färg. någon som vet om de går byta ut dom? eller något tips?
×
×
  • Create New...