Jump to content

turbopalmen

Medlemmar
  • Inlägg

    24
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

turbopalmen's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. det hjälper iallafall. Borde ju bli snålt om man släpper på avgaser i insuget och är den redan snålmappad från fabrik vilket dom är så blir det ryckningar, borde funka med en ställbar btr också. Hjälpte en annan kille på ett amerikanskt forum som inte kunde hitta problemet tills han fick mitt förslag som fixade hans bil också men han tog sin sct dator och programerade bort varningslampan. Dessa små små ryckningar vid flytgas är extremt vanliga iallafall på 4,6liters och misstas ofta för transmission shudder när man förklarar det för folk. Här är en länk till det amerikanska forumet och tråden där jag hjälpte killen http://www.moddedmustangs.com/forums/99 ... 00rpm.html
  2. ni andra som har problem med ryckningar vid lätt gas vid landsvägs körning....jag hade detta på min 96:a försvann när jag drog ur och pluggade vacum slangen till egrventilen (varnings lampa kommer tändas). Verkade som att när den öppnade så gick motorn snålt i och med mer luft(avgaser) från egren och då ryckte den.
  3. Jo jag gillar 94-98 karossen tycker den är riktigt underskattad. Färgen tror jag heter pacificgreen. Näst på listan är kortare antenn, lackad chinspoiler och solfilm från tidigare ägare bort.
  4. Idag fick jag äntligen på mina nya fälgar jag beställde från usa i november 10x18" med 275/35 bak och 9x18" med 255/35 fram
  5. Problemet var att många företag skickar inte internationellt och jag kunde inte använda mitt svenska visa och beställa till en adress i usa pga risk för bedrägeri (adresserna matchar inte då). Men detta är löst nu av firman som tar hem containern, de beställde fälgarna till sitt lager i usa och skickar sen dom till mig med sin container, kanon trevliga o bra service Eric på torq? Var inne på er hemsida o kollade och har även följt din camaro tråd på zatzy....(skitfränt, Lycka till med firman) När kommer ni updatera er hemsida och webshop?
  6. Hej har försökt hitta ett ställe som säljer mustang saker i usa som skickar till sverige? Har även försökt köpa fälgar o få dom skickade till en adress i usa för att sen skicka dom hit, men det går inte heller för dom måste ha samma billingadress som shippingadress (pga fraud protection) och det blir det ju inte med mitt svenska visakort.... Hur brukar ni göra som beställer från usa?? Och var beställer ni från?
  7. 4800....det tar man inte hem ett för själv. blir nog ett sånt men hade helst velat ha ett slp
  8. Magnaflow är i rostfritt och är en av de mest exklusiva avgassystem man kan köpa till våra bilar... Tråkigt är fel ord Med tråkigt menas ett sånt som alla andra har....
  9. jo dom reservdelar jag beställt från usa har kostat lika mycket som här hemma när man lagt på moms o tull.... hittade t.e.x ett billigt avgas i helpolerat rostfritt på ebay 189$ som de skulle ha 300$ för transporten till sverige....då är det ändå billigar att köpa ett tråkigt magnaflow på hansen. Frakt tull o moms gör att det inte alls är lönande att importera själv...
  10. okej jag utgår väl från mig själv kanske... Tycker ändå det e lite konstigt att ingen ens tar hem mot beställning man lär ju knappast förlora på det.
  11. ja han hade ju lite lite grann....o världens långsammaste sida. Är väl enda svenska sida/företag som ens erbjuder såna delar?? Det du skriver grufman kan man ju vända på, om man köper en billigare bil typ 96:a blir det ju mer pengar över till godis...ganska enfaldigt att tro att folk som inte köper en 05- inte har råd... folk köper väl den bil de vill ha... Finns ingen som ens erbjuder sig ta hem vid beställning...man behöver ju inte köpa hem 2000st o lägga på lager, det förstår jag att inte det är ekonomiskt. Jag till exempel letar avgassystem till min 1996 cab och hittar bara ett ställe i hela sverige som har ett magnaflow och det är hansen....om man vill ha tex ett slp loudmouth så måste man importera ett själv..
  12. Var hittar man tillbehör och eftermarknadsdelar till årsmodellerna 94-98 i sverige? Vet massor med amerikanska sidor o företag som säljer delar typ mattor,lampor,chinspoiler och stripekit? Alla svenska säljer ju bara delar o grejor till 05- o nyare är rätt tråkigt.... MVH Rikard
  13. har idag kört med maf i kopplad och egr vacum ur och pluggad....och bilen går perfekt. Har haft borta egr:en och den lyfter o håller kvar membran och ventilen i botten så den verkar bra. Finns det fler komponenter än egr och evr:en i det systemet som det kan vara fel på?? Mätte evr:en till 31ohm ska väl ligga mellan 20-70ohm?? och kopplar jag 12v på den med bilen igång så dör bilen så den verkar ju funka.... Har även tidigare haft felkod på evap bytte då slangen till kolcanistern o sen det ingen check engine....kan det ha med saken att göra??
  14. Ska prova med vacum slangen borta och mafen i kopplad imorgon, om det forfarande rycker då borde man väl kunna säga att felet högst troligt ligger i mafen? Har även mätt motståndet i spolarna på spridarna och dom verkar okej allihop....hade nämnligen problem med en cheva tpi en gång där det visade sig att spridarna var kass i spolarna när jag mätte dom. Kan ju i o för sig va skitiga men då borde den ju inte gå bra med mafen ur.
  15. Har också funderat på egr:en....MEN ryckningarna försvann helt när jag körde med maf:en urdragen (dock tändes check engine) och dom kom tillbaka när jag satte i den igen. Så jag antar att den är kass? Tyckte växlingarna var samma, dock lite skum med urdragen då den dog en gång vid rödlyse o.s.v. Men jag antar det blir helt fuckat för insprutningen när den inte får nån info alls.
×
×
  • Create New...