Jump to content

BJÖRN_84

Medlemmar
  • Inlägg

    291
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av BJÖRN_84

  1. Hej nu börjar mustang suget komma tillbaka igen då jag saknar alla träffar,o livet i mustangen o Shelbyn jag haft.Letar nu efter billiga 05:or med V8 men verkar inte finnas så mycket alls.Vi pratar runt 100.000kr hörde med en kille han hade haft turen o köpt en GT 05:a för 80.000kr.Lät ruggigt billigt. så får helt enkelt vänta o se om någon sådan chans dyker upp helt enkelt.
  2. Hade jätte gärna velat ha dessa instruktioner oxå
  3. Problemet löst:) Fredrik på Grufmanbil löste min huvudvärk böt bränsle relät o vips så var problemet borta.Batteriet lyser nu mera grönt oxå.
  4. Hejsan har nyligen köpt mig en jätte fin gt-500 men efter jag tankat 98 oktan på ok så har bilen fått tupp juck När du drar på så helt plötsligt slår bilen av o sedan för att återgå o få fart igen alltså ett rejält hack varje gång(Ej varvstoppet)Man man känner även på låga varv med växel i att bilen typ tuggar sig fram(Hackit) men när man står på tomgång så går bilen fint.Har förnärvarande problem med koppling som skall åtgärdas på garanti men kan denna ställa till så bilen slår av o på???Behöver akut hjälp då jag e skit nere över detta fenomen.Kan batteriet vara på gång att ge upp då bilens lampor verkar gå upp o ned i ljusstyrka o tittar man på batteriets indikator så är den röd.Eller kan det varit vatten i soppan hos ok? bilen har förövrigt bara rullat 1500 dokumenterade mil.
  5. Likadana fälgar här oxå Dock skall bilen sänkas osv o supersnake huven skall inhandlas i vinter.
  6. Ja kör på exakt samma dimension dock Dunloop däck
  7. Här har du alternativ mail adress: plopp1@hotmail.com Tackar på förhand!
  8. Har precis skaffat mig en GT-500 och har oxå en kanon hög skatt med 366 co2/Km med en skatt på 5280kr synd att detta inlägg e lite gammalt men men bättre sent än aldrig.Kan man fortfarande få hjälp med detta Denise?
  9. en fråga för någon som har koll min GT-500 så står det att den e byggd i Vapor fabriken och att det är en limited edition vad innebär det?
  10. Tackar.Tycker SuperSnake stuket e perfekt att bygga på.
  11. Jo precis så är tanken.Blir lite lättare att hålla på med då den e godkänd från början med motorn osv. Men blir exakt samma upplägg och fälgarna fick jag behålla.
  12. Med detta bygge vill jag bara tacka alla som puschat mig och trott på allt.Men lägger detta projekt åt någon som vill fortsätta ha en jättefin bil.Bilen kommer bytas in till en GT-500 då den har mer motor att komma med.Men får behålla fälgar o sedan e det bara köpa likadan huv för en supersnake clone skall det vara:)
  13. Var nu i lördags o titta på en GT-500 Då jag tagit förnuftet tillfånga och insett att skulle jag köpa en motor så blir det ett dyrt lotteri jag kan förlora på eftersom min bil troligen kommer va extremt svår att regga med just gt-500 motorn.Så kollade på en 2008 GT-500 elenor grey signed edt extremt fint skick på den måste jag säga och trodde jag inte skulle gilla färgen men desto mer jag kikade på den desto mer gillade jag den. ni får mer info om affären blir av inom kort.Ni som ha gt-500 något att tänka på utöver just gt:n som typ har 2008:orna kopplings problemet? hur skall jag göra med den äkta signeringen av caroll shelby isåfall?Tänkte först klarlacka men tänk och tuschet löses upp denna e alltså ingen serie tillverkad plakett utom caroll själv som tagit en tusch penna o signat bilen.Tavla följer oxå med. får dessutom behålla mina Alcoa fälgar:)
  14. Här har jag inte vart ute på några veckor och fick en chock en bra sådan.Forumet ser kanon ut.Själv håller jag på att monterar grejjer på bilen som vanligt.Fick precis hem backspegel kåpor i kolfiber(Orginal Super Snake) Skall ta lite nya bilder och även lämna in lite mer prylar på lack:)
  15. Helt otroligt jäkla jätte glad Bilen min har hamnat på första sidan på www.garaget.org Kan inte beskriva med ord hur länge jag kämpat för att hamna där.Folk uppskattar o drömmer att ha en bil som min.Man blir nästan tårögd när man hör sådant.
  16. Jodå det e kvar. Klart det blir fortsättning:)Bara haft mycket just nu så har inte dykt förbi på ett tag nu. Ja det vore kul o få bli med på något sådant som snyggast i sverige.
  17. Får tacka för komentaren.Jobbar som montage ledare inom Ventilationsbranschen.
  18. Byggandet går vidare och under vintern 2011 går det in i en annan fas. Projekt Supersnake Clone by Björn Fas:2 Motorbyte: 5,4 liters maskin från shelby GT-500 2010:ans maskin(Nu undrar ni allt hur jag skall göra här ) 540hk orginal men skall bli ca 750hk Shelby kennebell kompressor Större oljetråg från shelby med skvalp plåtar 6 växlad manuell låda Annan koppling Aliminium kardan mm mm Ni som undrar om det går att besiktiga med Xenon(Pointerar orginal xenon) så finns det Intyg/Dispens att få tag i. Och ni som har blinkers i backljusen så länge inte reg beviset säger att det vart utanpåliggande blinkers vid besiktning så bara bestrida detta för då har dom inget att säga till om(Detta Enl bilprovningens tekniska support) Allt detta har jag kollat upp för er mustang ägare och för min egna del:) detta görs nu under denna 2010 vinter: Skall montera nya kolfiber splittern så fort den kommer hem från Shelby Lacka o montera sido fönster scoopen Montera spolar munstycken på torkar armarna. Inhandla kolfiber sidokjolar från Shelby Fortsätta få tag i lite chassie bitar från Shelby/Eibach Montera nya huv uppställnings kitet Fundera vidare på tankning i skuffen som på gamla mustangerna,kan inte riktigt bestämma mig hur jag skall göra. mm mm Hoppas att fler lägger upp lite projekt trådar på dessa bilar då jag tycker det verkar lite tunt.Vet att det finns en del som bygger om sina så släng upp bilder o projekt tråd!
  19. Beställt kolfiber front Splittern idag som sitter Orginal på SuperSnake o inväntar ivrigt leverans!!
×
×
  • Create New...