Jump to content

7an

Medlemmar
  • Inlägg

    16
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

7an's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Har pratat med säljaren.Han tar tillbaka Diablon.Varken han eller jag visste att den bara gick att använda till en bil åt gången.Tack för hjälpen.
  2. Skulle man kunna föra över hans orginal tune till min bil,och sedan uppgradera med nya tunes?Kan man lura Diablon att tro att min bil är hans.
  3. Hej! Har köpt en begagnad Diablosport till min mustang men lyckades inte installera några uppgraderingar.Har följt intruktionsboken och displayen utan att lyckas.Den talar om att licensen gäller inte denna bilen.Diablon är för 05-06mustang.Därför undrar jag:går det att installera samma programvara i två olika bilar?Eftersom jag inte lyckades.
  4. Köpte en gt 06 med roush front de visade att bilen va krockad .Säljaren intygade att så va inte fallet. LITA INTE PÅ NÅGON vem köpte du bilen av? Köpte bilen i Blidsberg (Meldex Lack& Bläster AB )
  5. Köpte en gt 06 med roush front de visade att bilen va krockad .Säljaren intygade att så va inte fallet. LITA INTE PÅ NÅGON
  6. Nu är lamporna på plats,Det var lätt att återställa SJB
  7. Hej ni har rätt det var klippt bakom.Får leka elektriker till helgen
  8. Tittade på SJB kunde inte se några avklippta kablar men dom har klipp massor vid baklyckterna. Återkommer när sequential/vandrande ljus är på plats. Special Thanks to Mike85,Linde,Grufman,Mos.
  9. Det satt eu-bakljus inför reg-besikt. Men försäljaren bytte till orginal efter besikn. och kopplade blinkers till backljuset, possitionljus till lampan närmast nummerskylt och bromsljus till mitten. Nu vill jag koppla det tillbaks till orginal, så att jag kan montera sequential/vandrade ljus(byter hela kabelhärvan och behåller det gamla till näste besikn). Kan motståndet ställa till det för mig och isåfall var skall han sitta.
  10. Hej hittade det i bilen. Någon som vet vad det är för mostånd (skickar bild)
  11. Tack för infon har småbarn i bilen
  12. Tack för hjälpen så länge körde 5 mil idag utan problem Hälsningar 7:an
  13. Tack för ditt svar hittar inga synliga fel, motorn går perfekt man tycker att den borde inte gå alls de enda ja kan komma på är att jag motortvättade den för en vecka sen. Kan de vara farligt att köra?
×
×
  • Create New...