Jump to content

Alrik

Medlemmar
  • Inlägg

    33
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Alrik's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. vet inte det.. fläkten går igång rätt ofta på min cobra.. när man kört hårt men som sagt, byta ändå.. kostar 170 kr eller nått där omkring... byta på en cobra är värre.. gt är ju bara 2 slangar..
  2. Det roliga med cobror är att dom spinner sålänge det går rakt fram, börjar bilen gå åt sidorna går traction control in.. annars inte.
  3. byta till ny termostat.. dom kostar ju nästan inget ändå, på en gt är det enkelt att byta med.
  4. Alrik

    kod 0148

    MarkusK har du Boost a pump? funkar det? eller är det bara att byta pump som gäller i detta läget?
  5. Alrik

    kod 0148

    Jag testade faktiskt att öka flödet.. räckte inte, tror som sagt det är bensinpumpen jag med
  6. det går till och med kolla detta med hjälp av datorn som är inbyggd i bilen, iafa på 01 bilar och frammåt ^^ ser du vad tempen på vattnet är.. som sagt, det låter som din termostat är inställd på varmare bredgrader
  7. Hejsan, har kört min bil ett bra tag nu och helt plötsligt kändes det som jag träffade varvspärren redan vid 5000 varv.. bilen funkade perfekt igen efter det, kollade med datorn och fick fram kod 0148 fuel delivery error.. är det fuel pump som inte orkar trycka ut tillräckligt med soppa nu eller? trimmat rätt bra.. haha Mustang Cobra 03 med 2.8 pulley cai lite annat smått och gott..
  8. Du hade helt rätt.. var tändspolarna.. eller ja där någonstans iafa, för tog bort dom blåste rent och satte i orginal tändspolar så funkade bilen kanon.. tills bilen kokade
  9. OKej.. hur gick du till väga för att se vilken tändspole som var sönder? bytte du bara en i taget tills du hittade rätt? haha
  10. Hejsan, jag har precis fått min bil besiktad.. nu är det så att när jag trycker plattan.. så börjar bilen hoppa och bluddra som om den feltänder något extremt, men med tanke på att det känns som den gör det på fler cylindrar än en samtidigt så är jag lite fundersam. Bilen går perfekt på tomgång och när man inte trycker plattan..
  11. Jag har för närvarande på 2.76 pulley uppe...
  12. Har upplevt en hel del belt slip på min cobra.. vad rekommenderar ni att jag köper? jag har orginal utom mindre pulley det vill säga orginal nedre etc. Köpa ny rem? isåfall vilken storlek? kanske köpa en belt tensioner? isåfall vilken?
  13. Alrik

    Felkoder

    Usch verkar vara svåra problem detta haha
  14. har precis provstartat min cobra och provkört lite, lyckades få upp lite felkoder och bilen verkar.. strypa sig själv på sätt och vis. P0108 MAP/BP Sensor High Input P1115 IAT - B Circuit High Input Vad kan dessa bero på? fel mappning? vet det sitter en mindre pulley nu och andra tändspolar..
  15. Hur menar du? jag får väl ringa och kolla med dom men, tror inte dom har door stickers. haha
×
×
  • Create New...