Jump to content

Fanta

Medlemmar
  • Inlägg

    48
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Fanta

  1. grattis, kul att västkusten får ytterligare en Musse Det är en mycket trevlig bilträff i Uddevalla på torsdagar, med många Mustanger som jag kan rekomendera
  2. 04 Cab med kompressor så klarar du dig en sommar
  3. Kul att höra hur detta går och vad du bestämmer dig för, jag är i samma tankar men vet ej hur mycket man skall lägga på en 01a...
  4. min motorlampa lyste förra veckan, blev livrädd såklart, verkstad som lästa av koden, något med återvinning av bensin ångorna(?) någon som har haft samma problem?
  5. grymt fin färg! borde vara rätt ovanlig?
  6. Hej Jag gjorde som du, åkte till en häst affär, fick jättebra hjälp, en rengörning/infettning och de rekomenderade extra fett som jag hade äldre bil med torr inredning, så jag köpte en burk fett Resultatat blev skit bra! Kostnad totalt 228:- och det kommer att räcka länge Jag kommer att fortsätta att fetta in klädsen till skinnet blir mättat, tack för tipset!
  7. tackar, skall köpa läder balsam och fett, får börja med detta
  8. Det bprde ge bra resultat med svart pigment? Skall se om jag kan hitta något sådant, jag har ringt till möbel affärer men de har inte med pigment
  9. Jag har tänkt att göra rent och fetta in skinnklädseln i bilen, tar tacksamt i mot tips. räcker det att torka av med våt trasa innan man fettar in? Tänkte kolla om man kan köpa möbel fett med savrt pigment? någon som har gjort detta och isåfall vilka produkter har ni andvänt?
  10. Hej Trevlig träff med crusing på kvällen (som jag tyvärr missade) Och det var många Mustanger som kom, gissar på över 40st
  11. tackar, det skall jag lägga på minnet
  12. några funderingar, vad kostar frakten? Skatt och avgifter i Sverige? Kanske en dum fråga men du har köpt den obesedd? Riktigt fin bil du har skaffat dig!
  13. Hej Jag har funderingar på lokala bil träffar, dels måndagar vid NÄÄS strax utanför GBG, tisdagar är Råda och onsdagar är Lilla Bommen, någon som har varit på någon av dessa?
  14. Hej är denna träff aktuell? Har planer att ta Mussen på en sväng och komma upp, vilka kommer och vilken tid?
  15. Hej Marsa Jag fick ytterligare ett tips av en kompis som kör Corvette, att använda Autosol som man polerar krom med, som jag hade en tub hemma så provade jag detta, och det blev klart mycket bättre !
  16. Hej alla Nygammal för jag kalla mig då jag har varit aktiv tidigare här men nu var det ett tag sedan jag ägde en Musse, Bor i Göteborg och har köpt mig en 01 Cab, grå, tidigare har jag ägt en 68HT och en 95a, men nu kör jag cab Funderar på att vara aktiv på träffar tex Uddevalla nu på torsdag Hoppas vi syns på vägarna!
  17. då provar jag något av ovan tips, tackar!
  18. då undrar jag följande, mina glas på lyktorna framtill är inte klara, de känns som det är en beläggning på dessa, putsar jag med tex glas rengöring går det bort och kommer tillbaka strax efteråt, vad kan detta vara och några tips att få glaset rent/klart?
  19. just vad jag menade, tack då vet jag
  20. Hej alla Igår köpte jag mig en 01a cab med V8a, endast 1 ägare i Florida och 1 ägare/brukare här, intagen 2007, ca 13500mil vilket inte är så farligt, välvårdad bil som nu skall tvättas och vaxas´, invändigt blir det tvätt av både panel och rengöring av skinnklädsel, igår körde jag nästan 40 mil Fanta kallas jag på nätet men heter Jonas, 41år bor i Lerum strax utanför Göteborg, detta är min 3de Mustang genom åren, tidigare har jag ägt en -68 HT och en -95a som jag importerade ifrån Tyskland. Känns bra att vara Mustang ägare igen! Det kommer att bli en massa inlägg då det är många frågor som jag funderar på, bara en lien förvarning... Är det många här som bor i GBG området? Har planer på att vara aktiv och åka på träffar mm, hoppas vi ses på vägarna PS när vi nästan var hemma efter 27mils körning så svängde vi in i området där vi bor, 2 små killar lekar på gräsmattan och den ena kanske 7år tittar upp och säger -Fin Mustang du har, klockrent! Ds
×
×
  • Create New...