Jump to content

Kristineberg

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Kristineberg

  • Födelsedag 1984-10-24

Kristineberg's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Sala är nära och bra, 10 mil från stan. Check. Finns det någon cruise/träff kalander som jag har missat helt?
  2. Någon som har koll på någon cruise i vår? en tidig sådan. jag har sådan abstinens. Måste åka musse. Firmabil Jaguar X-type 4wd = check. Någon som är mustangägare inom tull eller i närheten? vore kul med en liten träff? vad sägs? Tittar på soppa kontot (jagga x-type v6 = miljölbil Linhagens Shell: ("full tank och en blå kamel", check?") Det fina med mustang är att man tankar varje dag och blir tjenis med personalen på shell.
  3. Måste åka ut till skogen (ladan) och kolla till ögonstenen. Har inte kollat till den sedan jag parkerade den i ladan i oktober. Tänk om taket rasat in? hemska tanke.....
  4. Snabb huvudräkning säger 150 dagar tills det blir vår, det är ju snart...... Abstinens!!!!!!!!!! Vad kan man göra under tiden? Leta delar/uppgraderingar/läsa forum / drömma sig bort..... Vad som redan är på tapeten är: Byta spindellededer -var tydligen glapp. service bokad i vilket fall.. växellådsservice bokad. (rullade 3500 mil 1 april - 3 oktober) Stenskott på huven skall fixas. Hade tänkt att beställa nya mattor till bilen, tips på vart man kan göra det? Nu till det jag tänker mest på. Vad finns det för alternativ till uppgraderingar? hade inte tänkt mig något i 90 000 kr klassen som jag har googlat fram. Vill minnas att jag sett någon form av mapping/chip för GT 07 för att få lägre förbrukning samt lite mer krut. Någon idè? Vad är den vanligaste uppgraderingen man gör? Om man skall byta avgassystem vad skall man då ha? tips?
  5. Har också saknat tempmätaren, inte för att jag "behöver den" men som sagt tidigare kul med features. Såg på bilden att den kan finnas i backspegeln. Har ju kompass i min, ska kolla imorn. (om det inte är så att det måste vara en specialutrustad kompassbacksegel som även har tempmätaren)
  6. Jo lite skitvecka var det men man fick ju åka mustang iaf och det är få förunnat. lackjobbet får bli spotpaint i vår. Ska vara bra vad jag har hört. Fast innan det blir vinter helt så ska den få fintvätt hos gubbarna i gröndal (bilvårdsteknik) Kan rekommendera dom varmt, gjorde stora rekonden där. För att återgå till ovan: jag kan absolut nada om det som sitter under karossen på bilen Ville bara säga att grufman stod för mycket bra service då jag stod och bilen brakat. bara att komma dit (på bärgaren) så fixade dom det direkt medans jag väntade i verkstaden. Enligt mig väldigt bra service. Sedan har jag noll koll på vad man skall ge för montering och bärarmar mm. har tyvärr inte kunskapen att beställa och montera själv. jag kör och tankar, resten får andra lösa
  7. Veckan började med en rutiservice på Grufman (4200 :- ) Fick då reda på att jag även borde servla lådan + byte av "bärarmar" (ca 10000:-) Lyckades även skrapa lacken med min nya jacka (skärp som hänger i jackan) blev påbackad av en tant som inte kunde parkera utanför max hambureria. Fint skrapsår på bakfångaren. Sedan blev jag stående på kungsholmen (sjävklart dåligt läge) Bilen stendöd. Luktar ej bra / mycket bränt Bogsering från sthlm till kallhäll och grufman (1200:-) (självklart inträffar detta på den mest kaotiska dagén med typ 9 möten som jag MÅSTE infinna mig på) Väl på plats. "Generatorn är paj" lite service + byte av generator 5200:- Måste påpeka (som vanligt) mycket snabb och bra service. Bilen tillbaka hel och nygenererad efter ca 20 min. Blir jag överkörd fyllo imorn så blir jag inte överaskad. Men till det possitiva: Solen sken idag och bilen rullar
  8. Tack för svar. 5R3Z-19A412-CA - 4300 kr! för ett överdrag! Låter ju helt galet. Jag lägger krutet på mycket rottgift runt bilen istället Man ska inte palla upp bilen ist? för att fylla på mkt luft...?
  9. Hej Snart är sommaren över (suck) och det blir dags att vinterförvara bilen. Vilket vintertäcke är bäst? hade kanske tänkt mig ett mjukt täcke som inte skadar lacken. Lite tjockare kanske. Men som kan andas ut fukt mm. Andra bra saker att tänka på när den skall ställas av? Typ vätskor? dra ner fönstren lite? Kommer att stå i en lada.
  10. hehe, helskotta vad jag kliade mig i skallen pga av detta. Drog ur batteri och mekkade runt på alla knappar utom just den där instrumentslysesknappen. Kände mig ganska dum när vi kom på "felet"
  11. Ålder: 25 år Bil : Mustang GT 07 Arbete: Säljare Inkomst : Räcker gott och väl
  12. Hej Köp en v8, har den själv som bruksbil i jobbet. Jag rullar ca 4000 om året. (men kommer ställa av den i höst) I min mening är mustang just att det skall vara v8.
  13. Tackar tackar, Jo som jag förstått är den lite ovanlig ned Gulorange färg på sätena. Den har även stolsvärme vilket tydligen också ska vara lite ovanligt. Kanon då får jag lägga ut det på den tråden. Kan lägga ut lite nya bilder på den i nästa vecka, då ska den få helrekond in och utvändigt.
  14. Hej Hej Reggade mig på forutmet för länge sedan, men har inte varit aktiv. Fick hem min Mustang i Februari. Ser ut så här: http://picasaweb.google.se/worldwidemot ... 2881708882 Nu till min fråga. Någon om kan någon bra lackfirma som har sommaröppet? (nej jag har inte totalkvadddat den .. ) lite stenskott och en liten repa 2. Någon som är intresserad av de amerikanska lysena? (2st baklysen + framlysen)
×
×
  • Create New...