Jump to content

pm99

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About pm99

  • Födelsedag 1973-02-19

pm99's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej har en v6a och är kanon nöjd,första sommaren jag har den , har haft skitkul,behöver inte vara v8 för att ha kul (min åsikt).
  2. Hej har haft samma problem, men för min del var det mekaniskt ,rutan hadde kommit ur sitt läge.Trodde först att det var elfel men efter plockat isär sidan så såg jag att rutan kommit ur läge, så efter lite trixande fick jag tillbaka rutan och nu fungerar det fel fritt.hoppas det kan vara till någon hjälp.
  3. pm99

    Äntligen

    Så kom då dagen man väntat på ,ÄNTLIGEN, och solen skiner fan ,vad härligt att äntligen få köra Mussen för första gången.
  4. Hej alla glada nu är det som sagt fredag igen.Har ett par på lager. En ny undersökning visar att det krävs en längd på 8,5cm och en bredd på 5,4cm för att göra en kvinna tillfredsställd. Visa eller Mastercard spelar ingen roll. ................................................................................................................................................. Två präster ska duscha efter ett arbetspass,klär av sig men inser snart de glömt tvålen. Fader John kommer ihåg att han har tvål på sitt arbetsrum och beger sig naken dit,grabbar tag i två tvålar. Halvvägs tillbaka ser han tre nunnor komma mot honom...det finns ingen stans för honom att fly så det enda han kan göra är att stå blickstilla mot väggen som en staty. Nunnorna stannar, förundras över hur verklighetstrogen statyn är. Ena nunnan sträcker fram handen och drar i hans snopp. I ren chock tappar prästen ena tvålen...-Åh titta, det är ju en tvålautomat! säger den andra nunnan. För att testa om det stämmer drar även hon i prästens snopp och han tappar den andra tvålen. Den tredje nunnan vill också testa . Hon drar en, två tre gånger men ingenting händer.Så hon försöker några gånger till och plötsligt utbrister hon. -Titta flickor, flytande handtvål. Det var ett par bidrag från mig. Ha en trevlig fredags kväll.
  5. pm99

    Ett kanon forum

    Hej alla ,måste säga en sak snacka om ett kanon forum, här kan man hitta allt. man kan få mektips, råd, öltips.roliga historier, bilder på en massa fina bilar ,roliga klipp , musik.Man blir glad när man går in på forumet så är det bara, och det behövs banne mig i dessa snöööiga tider, verkar som våren är väldigt långt borta.En stor applåd till alla.
  6. Hej alla mustangers!! Pierre här ,har nyligen skaffat min första musse ,det blev en v6a cab röd och fin , har haft mustang som intresse sedan 15-16års åldern men först nu skaffat den .Har hållit på med en annan klassiker och skruvat innan, nämligen bubblan , men alltid kikat på mustangen vid sidan av .Har självklart gått med i MCM men inte fått medlemsnr ännu . Namn: Pierre Martinsson, Ålder: 37 Civilstånd: Gift med en underbar fru 4 barn två tjejer 14 och 12,två tvillinggrabbar på 9 Har även en hund och en katt Bor: i en villa i Eksjö Jobbar som svetsare på Eksjö maskin & truck ab Bilar: Mustang v6 3,8l cab Volvo xc90 2,5 Intresse: Mustangen ,familjen, träffa nya människor ,djur & natur Gillar :mustangen, familjen, detta forumet såklart , god mat och dryck
  7. Trodde först att man var tvungen att vara medlem i mcm för att kunna delta i forumet (vilket jag själv klart har blivit). Hade nog nyttjat forumet vid köp av av min första mustang,men håller med om att man kan lägga till lite info i profilen,för kanske man kan hitta en frände i närheten man bor . men man måste också samtidigt säga att det finns många vänliga själar på forumet som gör att man känner sig välkommen
  8. pm99

    suck!!!!

    Är det bara jag som har en musse med v-6a ,verkar så när man kollar runt på forumet.Men man måste väl börja någonstans. ska ändå bli kul att få prova i sommar,det är min första med en musse. Hoppas det blir vår snart
  9. God fortsättning på er,har problem med orginalstereon vavid jag vill byta .Klarat koppla elen till den men får inte ut något ljud till högtalarna, sitter det något slutsteg? kan man kring gå det på något sätt eller måste man dra egna kablar? Tack på förhand.
  10. pm99

    Gott..

    GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA
  11. Tack,Tack, kul att man är välkommen. Och tusen tack för hjälpen med instuktionsboken.
  12. Hej , har precis köpt en ford mustang v-6a 99a men fick ingen instruktionsbok till den ,finns det någon vänlig själ som vet var jag kan få tag i en eller som har en kopia att dela med sig av
×
×
  • Create New...