Jump to content

Animal

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Animal

  • Födelsedag 1976-11-30

Animal's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Mustang lovers! Jag kastar ut en halvdesperat förfrågan och ser vart det leder Jag letar efter en förvaringsplats att hyra under vintern. Visserligen har jag ett garage (en del i en garagelänga) men jag upplever att det blir ganska fuktigt i perioden november till mars. Ventilationen är inte super. Är det någon eller någon som känner någon i Skåne runt Lundatrakten (det ideala vore i Bjärred/Lomma) som har en vinterförvaringsplats med skapliga förhållanden att hyra ut? Viss tillgång till lokalen under vintern vore super! Bästa hälsningar Christian
  2. Hej! Är det någon som vet om det tillverkas nya bakrutelister till en 70:a HT? Det verkar som att nästan alla typer av lister tillverkas utom denna. Kan det stämma? Inget att finna hos de stora handlarna vad jag kan se. Här är en snubbe som verkar ha fått tag i en (WildMustang351): http://mustangforums.com/forum/classic- ... -trim.html Kan det gå att modda någon alternativ list? Nuvarande list är mkt illa åtgången... Vad tror ni?
  3. Hej! Jag har gått igenom flera däck- och fälgdiskussioner här på forumet utan att hitta direkta svar på mina två frågor. Startar därför ännu en tråd... Kort och gott: Kan man klämma in 10 tums breda fälgar (Magnum 500, 15) baktill på en 70:a UTAN att behöva modifiera något (axel, skärmar etc)? Räcker det kanske med 8 tums för 275:or? eller blir det för sladdrigt? Många tack för svar!
  4. Tack för stöd och åsikter! Jag lutar starkt åt att lackera i ny kulör. Ni har ju fått till helt grymma resultat. Inspirerande! Profilen uppdaterad. Som sagt, Skånetips emottages med tacksamhet!
  5. Hej Mustang lovers! Jag är mycket nära ett inköp av mitt livs första Mustang. Det är egentligen obegripligt att jag inte gjort slag i saken tidigare, men ibland tar det ju förvånansvärt lång tid att inse livets prioriteringar. Nåja, nu börjar det iaf hända grejor och jag misstänker att det här är långt ifrån den sista frågan jag kommer droppa här... Skapelsen är en HT från 1970 med i mitt tycke det lagom mulliga stuket. Dock är färgen kass, riktigt kass (Californiabränd silver). Ingen rost dock. Jag ser det som att omlackering är nödvändigt. 1. Jag avser att lackera i ”Nightmist Blue Metallic”. Färgen fanns inte på 70-modellen, men jag gillar den skarpt. Jag är beredd att häda och frångå ”orginaltänket”. Hur mycket skulle ni säga att färgvalet påverkar marknadsvärdet? Jag köper inte bilen för att sälja den, men om det är så att färgvalet påverkar värdet extremt negativt får jag ta mig en funderare. 2. Budgeten är inte obegränsad. Jag har inte heller kunskap eller tid att förbehandla själv. Om lackeraren erbjuder ett bra pris (man kanske skall påpeka att jag nog är relativt frisinnad när det gäller administrativa omständigheter kring fakturahantering) så skulle jag kunna tänka mig att även betala för delar av demonterings- och monteringsjobbet. Känner någon till någon lackerare i Skåne som gör ett schysst lackeringsjobb till ett schysst pris? Jag vill lackera ”synlig” plåt men behöver inte lacka bakom inredning, inne i baggageluckan osv. Det handlar inte om att få till ett utställningsskick, snarare en bra finish på en sommarbil. //Ford Noob
×
×
  • Create New...