Jump to content

Fladde

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Fladde's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Upptäckte att raggarna som haft bilen innan mig satt in några hemmagjorda glassäkringar. D.v.s. bultar istället för säkringar. Har ingen aning om vilken styrka som ska sitta i. Någon som vet? Har provat från 10 A men får ändå inte igång all elektronik. Man skulle kunna säga att det är en riktig härva av avklippta kablar blandat med hemmagjorda säkringar. Så.. vore ju bra att börja med rätt glassäkringar. Någon som vet?
  2. Man tackar! Ja, jag är ny här i forumet. Bilen är svensksåld och jag blev som 12;e person i ordningen stolt ägare. En lite lustig grej med att åttor är vanligare är att det ofta även är billigare med delar till dem. Lite olika bud om brytaravståndet.. Det verkar pendla mellan 0,35-0,45 beroende på mekaniker. 0,45 fick jag i alla fall i svarsmailet från Rolandsmustang.com. Min vanliga tur med tajming där Har hittat lite nytillverkade grejer på nätet men svårt att veta vilka sidor man kan lita på. Någon som har erfarenhet av genisisautoparts.com? Hittade i alla fall dessa till ett rimligt pris. http://www.genesisautoparts.com/radiato ... l6_200.htm Återstår att se om man kan övertala dom att frakta den till Sverige också förståss Angående bälten sitter det fästen monterade ovan axeln. Så det verkar ha suttit trepunktsbälten tidigare någon gång i bilen. Är lite osäker på om det hör till orginal eller inte. Det var väll 69 det blev lagstadgat med bälte va? Tack för alla svar!
  3. Hej alla! Tänkte att jag kanske kunde få lite hjälp med några saker inför påställningen av min Mustang 1968 med rak 6;a. Vilket är rätt brytaravstånd? Någon som har en hel kylare som passar till salu? Någon som har trepunktsbälten som passar till salu? /Fladde
×
×
  • Create New...