Jump to content

mickeymussestang

Medlemmar
  • Inlägg

    21
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av mickeymussestang

  1. Annars får du köpa min en kanonfin 05 cab med låga mil i nyskick carfax finnes.
  2. Har precis varit i garaget och pluggat in min nyköpta SCT XCAL3 Var ju en baggis den tog hand om (nästan) allt själva!. värre var det med datorn vs xcal är ju inget datageni precis. Får tacka TorqEric för all support guld värt.
  3. 50 håller jag bara när jag kör med dej ekeby. Bara för att inte förstöra din självkänsla!! för både du och jag vet att min bil är mycket snabbare än din Moahahaha!!!!
  4. Det var bara dubbelhäftande bak inte fram, man ska tydligen bara föra dom på plats i botten sen trycka dom upp över och liksom häckta fast över lamporna men jag tycker dom blir för fladdriga.Lite gaspådrag så hamnar dom i omloppsbana.Måste fästa dom i nedankanten på nåt vis utan och få ett he...vete att demontera om jag skulle behöva (typ inför bes eller om någon nitisk snut har ont av dom).
  5. Jag har börjat så smått på min musse ska montera longtube headers med kattar ,4.10 utv.short chifter. cai tune. pype bomb + en massa småpill.Har även köpt blackout covers men tycker inte jag kan få kåporna till headlighten att sitta till någon reda något tips någon? vill ju inte köra och tappa bort dom.
  6. Jag kör med orange hemmamålade glödlampor som ersatt backljusen snyggare när glasen på bakljusen är helröda!! Får väl skit för det på bes men den smällen får jag ta.
  7. Hej! 3.5 % på bildelar utanför eu område ska vara rätt.
  8. Tjena ! tullen är 3% Jag har beställt delar fån usa nu och väntar på att dom ska anlända.Räkna fram och tillbaka innan jag besluta mej för att handla enligt mina beräkningar rör det sej om flertalet tusenlappar jag tjänar på det.Om det inte kommer till någon merkostnad som jag glömt hmmm.
  9. Hej! Ni som kör mustang gt med 4.10 utväxling med manuell låda hur upplever ni det? har hört att det kan vara störande vid lite högre hastigheter och att ettens växel nästan är obrukbar stämmer det? är sugen men vill inte kasta pengar i sjön.
  10. Sonic blue mustang gt cab 2005 lackade svarta rallystripes boze fäljar nitto däck street scene body kit sänkt jba mufflor.på gång ska skrämmas upp lite.
  11. Japp!! Det blir både och. Min snåle chef ger mej säkert bra lönelyft i år så där blir råd till båda alternativen .
  12. Handen på hjärtat! Ska jag lägga pengar på ett cai med tune för att få mer effekt eller lägga pengarna på en semester i stället?. Mustang gt 2005 manuell låda.
  13. Hmm korkad fråga kanske men var placerar ni era pallbockar när bilen ska sväva fritt? GOD HJUL .
  14. Hallå där ute i kylan! Funderar lite på vinterförvaring om man nu skulle råka ut för platta däck vid vinterförvaring är det kört då? Bara att kassera däcken? hur länge kan bilen stå innan det är (kört) och hur undviker man platta däck?. Har 20" däck med ganska låg profil.
  15. Min står med c-tek laddare utan problem men kanske ska kolla glykolen var mer än 20 minus i natt här i skåne och bilen står i kallgarage hmmmm.
  16. Jadu ekeby jag kommer att dundra förbi dej så dina röda stripes kryllar sej,ha ha då djä....
  17. Varför ska jag välja longtube headers med kattar före kammarna? kanske fel ordning att börja trimma bilen på?
  18. Sorry glömde få med att min mustang är en 2005 gt manuell låda.
  19. Hej! Funderar på att skrämma upp min mustang lite över vintern så vad tycker ni om denna kombon,Ford racing cold air med tuner. hot rod kammar.X-pipe.Pype bomb mufflor.Tyvärr räcker inte börsen till annars hade det blivit long tube headers med race kattar.Men vad tycker ni annars ? Bomba mej hjärna om åsikter och förslag.Tack och god jul.
×
×
  • Create New...