Jump to content

ullsock

Club Member
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Members Information

 • CMC
  256
 • Region
  Västerbotten

Recent Profile Visitors

1,430 profile views

ullsock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

 1. ullsock

  Sundsvall Custom & Hotrod Show

  Två bilar från Västerbotten var inbjudna till Sunsvall Custom & Hotrod Show den 18:e och 19:e april. Axel Westboms Mach 1:a och min egen 390 GT. Två pokaler blev resultatet till Mustangklubbens monter.
 2. ullsock

  Umeå VanService

  Träff 2015.
 3. jag anser att avgiften inte ska sänkas med 50:-, lägg överskott på de olika regionerna så att vi får göra något extra trevligt på någon av våra träffar under säsongen. Jag anser att har man en mustang som är en rätt dyr hobby, då är inte 400 kr något att bråka om. Jag är en super nöjd medlem och tycker att jag får mycket för dessa 400 :-,har det hur roligt som helst med mina vänner. 50 :- hit eller dit, en stark öl kostar säkert mer och den betalar man utan gnäll när man är sugen en varm sommar dag.
 4. Hej alla glada Mustangvänner. Jag vill bara säga ojj va roligt vi har haft i Arjeplog, att träffa alla dessa goa likasinnade människor som har samma intresse. Vädret var väl ingen höjdare men vad gör väl det. Jag hoppas verkligen att vi gör om detta igen och snart!!! Ha det gott alla Mustang älskare och en riktigt trevlig sommar! Hälsningar Mustang tanten.
 5. Ja kanske de , men ullsock är också en sak som laxen gillar det är en tubfluga som används för laxfiske i bl a mörrumsån en liten parrentes. Kul att vi ska träffas snart jag ser verkligen fram emot att få träffa er igen.
 6. Hej P-O ja du kan gissa vad jag längtar att få öppna garaget och backa ut. Jag räknar verkligen dagarana och vill förstås att snön försvinner så fort som möjligt. Ska bli jätte roligt att träffa er alla snart igen. Hälsningar Karin.
 7. Ett stort tack för hjälpen med denna mall. Den kommer väl till pass när jag skall välja ut min pärla.
 8. Jag är intresserad av att köpa en Mustang 95-04 cab med en V8 aut med max 7000 mil. Vad skall jag tänka på när det gäller denna modell och vad skall jag betala??
×
×
 • Create New...