Jump to content

MrKire

Klubbmedlem
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av MrKire

  1. Sent svar... Men jag har liknande (samma) med motstånd och det funkar klockrent. Det sänker spänning till slutsteget på rätt sätt. Kanske lite off-topic men en sak jag uppskattar med eftermarknadsstereo är att det är enkelt att stänga av slutsteget. Hade tidigare problem vid långtidsavställning att batteriet drog ur. Nu är det enkelt att gå in på menyn på stereon och stänga av slutsteget oxå (inte bara huvudenheten) vilket så här långt funkat klockrent.
  2. Har nu kollat i listan och vi behöver fixa våran oxå. Har skickat mail till fordkund@ford.com så får vi se hur snabbt det går att få det fixat. Blir väl på WikmansBil i Gävle kan jag tänka mig. Tack för att ni gjort mig uppmärksam på detta.
  3. Hej, Tog med mig GT -07a som flyttgods när vi flyttade hem igen förra året. Bodde i NJ mellan Juli 2005 till Juli 2010. Fem ganska härlia år. Köpte min mustang ny September 2007 och den hade då ca 40 mils på mätaren. Bestälde en så som jag villa he den. Det är en delux med en hel del utrustning så i princip är det en Premium utan stora stereon, alltså mycolor, appearence package, skin och uppvärmda stolar osv. Hade den som min vardagsbil fram till att vi flyttade hem somras. Dock gjorde vi långresorna med bussen så den har inte gått alltför många mil i alla fall. Idag står den i garaget och väntar på våren. Har lite gjort lite små modifieringar och det som syns bäst är nog GT500 hjulen. (Har 285 -18 bak inskrivet i regbeviset nu.) Hoppas vi ses på vägarna i sommar.
×
×
  • Create New...