Jump to content

Joachim

Medlemmar
  • Inlägg

    72
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Joachim's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Mer finns att läsa här: http://m.ttela.se/Default.aspx?pageid=0&parentid=0&link=1.3741210
  2. Ger man ett svar som detta så visar man att man inte över huvud taget borde företräda Ford på något vis. Att säga att airbag är oviktigt om man använder bilbälte bevisar den totala okunskapen denna personen besitter!
  3. Har NI koll på om eran bil omfattas av den utökade "Safety Recall" som Ford gick ut med i December? Betydligt fler är drabbade än man tror.. Hur kommer Ford US och Ford Sverige att agera? Finns det någon Godwill lösning eller får ägarna själva lösa och bekosta detta? Det finns mer info i ett annat forum.. http://mustangforum.se/showthread.php?2120-Airbag-recall
  4. http://www.pa-performance.com/Scripts/default.asp Köp kvalitet istället för Ford original eller annat Kina tillverkat.
  5. Jag har köpt Ford original till bakhjulen, De nyttjar original fästen, Ingen åverkan på bilen. Kolla eBay, finns ett antal tillsalu. Jag har inte hittat några snygga/diskreta till framhjulen, Tips mottages tacksamt.
  6. Nej, Jag byggde om min -07'a själv efter "Grufman" anvisningarna. Är dock nyfiken på denna lösning. (Tänkte ta hem någon typ av bruksbil snart).
  7. Köpte den själv i Fairfax Virginia av en större "Nissan Dealer" som fått in den i inbyte. Det var i Februari månad vilket visade sig vara rätt tidpunkt för då var efterfrågan på cabrioleter helt död och det gick att pruta rätt mycket. Tog bilen på släp till hamnen i Baltimore för vidare transport hem till Göteborg via Holland. Att den gick via Holland beror på att det är billigare. (Lägre moms i Holland) Tog hjälp av Nordtrafik som ordnade med bokning, Tull osv.
  8. Finns lite info här: http://www.mustangclubsweden.org/showthread.php/13754-Ljus-för-svensk-besiktning
  9. Dörrspegel eller den i framrutan?
  10. http://www.ford.com/services/assets/Brochure?make=Ford&model=Mustang&year=2011&postalCode=55401
  11. Synd att du bor i andra änden av landet annars hade jag varit intresserad....
  12. Automat är mitt personliga val. Vad har du själv tänkt använda bilen till? Vardagskörning, banracing, dragrace, osv. Jag tror inte att någon annan än du kan tala om för dig vad du ska välja. Att det skulle vara några som helst problem med en automatlåda vid " normal " körning är skitsnack. Jag har kört sönder ett antal manuella lådor och framförallt kopplingar genom åren i alla möjliga bilar men aldrig blivit stående pga en rasad automatlåda. I USA vet många inte ens hur man växlar manuellt för där säljs det mest automat växlade bilar. Men som sagt det här är vad jag tycker, Välj själv.
  13. När det gäller felkoden så hittar man en del när man Googlar: P1000 fault code is a misnomer because it is not really a fault code. When this code is flashed in your dash panel, it just shows that the reset cycle of your engine computer is not completed yet. Normally, if you are resetting the code, you would disconnect the battery (-) terminal for 1 minute and reconnect. However, on some engines like Ford, the previous code is not totally erased yet so that this P1000 code will show up. Sen verkar det som om du inte har ett batteri som är fulladdat. Har du möjlighet att mäta polspänning både i vila och även när du försöker starta? Har du kanske problem med generatorn? Generatorer som lägger av är tyvärr ett vanligt fel. Ett mätinstrument är en bra investering om du inte redan har ett. Lycka till.
  14. Försäljningsbrouchyr 2007 finns här : https://www.dropbox.com/s/c61o4o86qp203c5/Ford%20Mustang%202007%20Sales%20Brochure.pdf Stripes, har inga själv men "tror" att alla är vinyl, Om någon inte själv kostat på en lackering. Roush: http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ford_Mustang_variants
  15. Vår vän Google ger en massa svar, T.ex det här: http://www.autorefinish.se/shop/ Men det finns många andra ställen över hela landet som kan fixa detta.
×
×
  • Create New...