Jump to content

MartinGbg

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About MartinGbg

  • Födelsedag 1979-10-24

MartinGbg's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Tack för snabba svar! :)Saken är den att det är ju inge vidare snyggt med dessa klisterlappar och jag har tidigare läst att regeln om att man var tvungen att ha det togs bort för ngt år sedan. Dock är jag osäker på om det stämmer men vore ju skönt att slippa klistra dit ngt.
  2. Ok. Ja jag har sökt som bara den här i forumet men mest sett de tillfälliga lösningar folk har gjort med klisterlappar. Jag undrar om du eller ngn annan vet om det är ett måste att klistra dit ngt eller att byta till km/h mätare vid besiktningen? Har fått lite olika uppfattningar om det där. Jag menar alla här som har en mustang har ju besiktigat din bil och då måste ju de flesta känna till om det funkar bra med mph mätaren eller om ngt måste göras.
  3. Är det någon som vet vart man kan köpa en ny/begagnad hastighetsmätare till en -67:a? Det finns ett företag (tachman) i USA som gör om till hastighetsmätaren till KM/H men är osäker på kostnaden och om man måste skicka in sin nuvarande (MPH mätare). Det känns som att det blir en dyr historia men kanske värt? Vad har ni annars för tips kring detta krångel? Mycket tacksam för svar. Martin
×
×
  • Create New...