Jump to content

cs14

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About cs14

  • Födelsedag 1965-12-25

Medlemsinformation

  • Stad
    Söderköping

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cs14's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Någon som kan beskriva hur får man loss tryckstången som går in i bromsservot? Dvs tryckstången med ringen som fästes på bromspedalen. Det är originalservo på en -68:a, och skulle behöva byta tryckstången mot en justerbar.
  2. CMC... Du svarar på en "inhoppare". I mitt fall är det manuell så det är bara konsollen jag behöver en lösning på. Eventuellt blir det att köpa nytt och sälja den jag har.
  3. Nja, "original" är den inte men ändå bra nära och en "Bullit" ska ha manuell.... :-) Vill inte ändra för mycket och exempelvis inredning ska vara orörd så därför jakten på korrekt konsol.
  4. Jo, nytt är ett alternativ men som sista utväg. Dock har den mittdelen en slätare struktur än den som är på min -68. Tror det har med DeLuxe-inredning att göra. Vill behålla så original som möjligt.....
  5. Håller på med konvertering från automat till manuell låda och letar delar till mittkonsol. Har följande möjligheter.... Med befintlig konsol: Byta övre mittsektionen, dvs metalldelen från främre förvaringsfacket och bakåt på ovansidan och modifiera själva konsollen till vänster om växelspaken så den passar nya mittsektionen. Har någon en övre mittsektion att sälja? Byta konsoll: Har någon en golvkonsol för manuell vxl att byta med min befintliga för automat? Köpes: Har någon en mittkonsol för manuell att sälja? (Hittar jag en i bra skick kommer givetvis min befintliga mittkonsol att vara till salu så den kan löna sig att hjälpa till att leta i bekantskapskretsen) P.S. Har även en AOD-låda till salu för leverans senare i vår, fungerar toppen men vill ha manuell. D.S. 070-3555346 /Peter
  6. Tackar, ska prova höja den lite.
  7. Har en 302" J-code (-68) som nu sitter en 351-kam i. Utöver annan tändföljd, är det någon skillnad på tändinställning mot om det varit en med 302-kam? Nu står den 8* på tomgång utan vacuum och som mest 33* vid max utslag vid varv.
  8. Hej Har en 302" från -72 med MSD fördelare brytarlöst och tillhörande tändspole, ej tändningsbox. Tändningen, ska det vara 10 grader och utan vakum anslutet, varvtal 900 rpm? Hälsningar Peter
  9. Tack Claes Ska höra med dom och även med lackeraren, återkommer om det blir problem. //Peter
  10. Hej Någon som vet vilket fabrikat och färgkod jag kan använda för att komma rätt på -67? //Peter
  11. Hej Någon som vet vad för gänga det är på oljepluggen? Det är samma mellan -65 til -73 vad jag vet. //Peter
  12. Tack Per för länken! För insuget står det även moment på sid.3 så jag går på det, känns ju lite bättre att man vet alla sitter lika dragna. Vipparmarna är ju som sagt inte lika viktigt men det brukar ju alltid finnas ett moment på allt som är på motorer, funderar lite på hur jag gör.
×
×
  • Create New...