Jump to content

Flat Rock

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Flat Rock

  1. Chassinumret kan även vara instansat i ett av de främre hjulhusen. Dessutom står det väl i dokumenten (från Transportstyrelsen) var chassinumret finns då det gjordes inför registreringsbesiktningen?
  2. Fick min bytt idag på Skobes, Oskarshamn av Stefàn Sigurdsson. Det tog endast 20-25 minuter. Trevligt och bra bemötande dessutom :) Ford i Kalmar ville ha bilen hela dagen för detta....
  3. När du är och provkör och närmar dig köpet så se till att du tankar själv så det verkligen är ok annars kommer du garanterat att bli frustrerad efteråt om du råkar på en Mustang med detta problem. En del av oss har inga problem alls (med dessa årsmodeller) medan andra har haft enorma problem med att enbart kunna småfjutta med tankningen som tar "en evighet" och man har ingen lust att börja mecka med att få ordning på detta, tankningen ska ju bara fungera... En annan sak du kan kolla på är handbromsen, att den tar ordentligt och jämnt. Det är annars en sak som kommer att behöva åtgärdas, speciellt om det är en automatare, dvs man använder inte handbromsen fastän den bör användas just för sakens skull. Spindellederna fram som (så småningom) kommer förmodligen att behöva bytas. Men nummer ett är att kolla bilen via Carfax först och inte lita alltför mycket på säljaren. Lycka till med ditt köp!!
  4. Hej vänner! Stern är på gång med ett nytt flipperspel med temat Mustang. Det är på tiden att "vi" får ett flipperspel tillägnat Mustangen lagom till 50-årsjubiléet. (kan egentligen inte förstå att Corvette finns som flipperspel sen tidigare men inte Mustang). Nu gäller det bara att spara ihop lite deg till ett sådant
  5. ...och en annan/den sista saken du bör kolla innan du genomför köpet. Se till att den inte är fulltankad så att du själv kan tanka den för att på det viset få reda på om det är en "svårtankad" musse (se andra inlägg ang detta) eller inte. Lycka till!
×
×
  • Create New...