Jump to content

fredrik.mickelsson

Medlemmar
  • Inlägg

    376
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About fredrik.mickelsson

  • Födelsedag 1985-04-16

Medlemsinformation

  • Stad
    Borlänge
  • Yrke
    Vindkraft tekniker
  • Intressen
    Garaget

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fredrik.mickelsson's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Nej det var inte så komplicerat som jag hade räknat med att det skulle vara. Typ 5 olika kablar för hela motorn. Men varför köra igång den utan glyckol?
  2. 4 år sedan motorn åkte ur för renovering, inte ett kort taget inte en enda anteckning vart alla grejer ska vara. Blir mycket google å kolla bilder på hur allt ska vara. Men nu är man inne på slut spurten för att den ska vara klar för inkörning
  3. Jo jag vet att den vart bakochfram, bara skruvade dit den så jag kunde ta en bild. Tack för hjälpen Per, då var det som jag trodde. Får försöka knacka ut pluggen en bit utan att förstöra den
  4. Håller på å bygger ihop min 351C motor och har en fundering. Nu är det ju 2 år sedan jag plockade isär den så jag kommer ju inte ihåg hur det ska vara, men när jag monterar thrust platen så får jag ett glapp mellan blocket och thrustplate på 0,85 mm. Men tanken är väll att den ska ha kontakt med blocket? Jag har även monterat en ny plugg i bakänden av blocket (se bild). Kan det vara så att jag har knackat in den för långt å därför allting blir fel?
  5. ska kolla på det. Jo det var väldigt billigt kit så det blir att syna dem ordentligt innan montering. förhoppningsvis är det bra grejer trots priset, men man vet aldrig
  6. Håller på att bygga upp min 351C efter ett haveri. Har köpt detta kit med toppar och insug https://www.ebay.com/itm/Ford-302-351C-Cleveland-Hyd-Roller-Cylinder-Head-Top-End-Engine-Combo-Kit/352048294061?epid=13004563613&hash=item51f7b6a8ad:g:3kUAAOSwvTpaBEaR&vxp=mtr Undrar om någon har något bra förslag på vad jag ska ha för kamaxel till då jag inte har en susning om kam specs och sånna saker :-)
  7. Var chaufför åt ett bal par idag som var riktigt nöjda med att åka mustang!! Känns skönt i efterhand å veta att det går å köa till insläpp i 1,5 timme utan större problem, vart bara lite kinkig på tomgången efter å stått nästan en timme så fick ha foten på gasen hela tiden med lite lätt gas. Men lite mer förgasar justering så ordnar det nog upp sig det med!
  8. Vart en liten lista men jag kom ju fram ialla fall!!!
  9. Haha ja har lite oflyt just nu!!! Men det är ju ganska klantigt å glömma titta om det är soppa i bilen. Men 4:e gången gillt imorgon å då jäklar ska inget gå fel :-D
  10. Vart nästan besiktning idag. 50 meter från besiktningen vart det stopp. Upptäckte då att en soppa slang var lös så det vart soppa torsk!!! Nytt försök imorgon!!
  11. Ännu mera motgångar!!! Har skruvat ihop allt efter översyn å skulle göra en provstart innan besiktning imorgon, ja då är soppa pumpen sten död! Ringde runt till några bekanta och fick tag på en orenoverad holly pump som jag hållt på med i 3 timmar nu å allt funkar jätte bra ända tills jag sätter på täcklocket i botten på pumpen då blir den stum! Så än en gång får jag skjuta upp besiktningen!!!
  12. Okej tack för det!! Skönt att jag inte hann prova avdragare på ut sidan då!!!
  13. Någon som vet hur detta är monterat? Det sitter fast så inni helsike så jag funderade om det är pressat på plats eller om det bara är fast rostat?
  14. Mera motgångar.... Hade bilen stående på tomgång en bra stund för att få upp tempen å kolla växellåds nivån. Plötsligt lade bilen av å vill inte inte starta nå mer eller knappt gå runt överhuvudtaget. Upptäckte att kylaren var kall och allt annat var super hett!!! Blir p skippa besiktningen i mörrö å leta efter fel. Vatten pump eller kass termostat.
×
×
  • Create New...