Jump to content

Åsa Wallenrud

Medlemmar
  • Inlägg

    81
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Åsa Wallenrud

  • Födelsedag 1978-08-21

Kontaktvägar

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Åsa Wallenrud's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Jag har hittat allt jag behöver. Med stöd av VW så löser det sig! http://wallenrud.se/jag-ska-ta-racinglicens-nasta-vecka/
  2. Jag vill ta racinglicens och försöker läsa på vad det innebär men förstår inte så mycket. 1. Jag vill ta det för att jag kör på banor i Europa i bland som motorskribent/bloggare och jag vill lära mig mer. 2. Jag vill ha det på mitt CV för framtida bruk inom motorskrivandet och testandet. 3. Jag vill veta hur man gör, var, när och vad det kostar. Vad jag förstått ska man först bli medlem i en motorklubb och sedan via dem anmäla sig för en kurs. Men jag vet inte vilken motorklubb jag skulle vara medlem i? Jag hade inte tänkt tävla. Jag ringde Mantorp som jag hört ordnar egna kursen men de hänvisade numer till http://supercarexperience.se/ som jag inte lyckas få tag på. Vad har ni för tips och information. sbf.se gav mig inte heller så mycket mer så hänvisa inte dit! :-) Jag bor förövrigt i Sthlm, har ingen egen bil jag vill köra men vill ta licens för bana.
  3. Varför ska vi till Oxhagen och vad är det? Då borde man komma innan 18 för att hinna äta alltså...
  4. Kul! Bilen fortfarande på verkstad men om den är klar ska jag nog fanimig komma förbi!
  5. Nej! Den var klar på eftermiddagen samma dag som jag lämnade in den. Sen körde jag en liiiiten bit och stod i kö i fem minuter när den dog. Gick inte att starta så jag ringde verkstaden som kom efter ett tag. Tillslut fick vi igång henne och körde tillbaka till verkstaden där hon dog igen på tomgång. De kan inte fatta vad det är! Hon är kvar än. Så jag kommer inte i morgon.
  6. Så typiskt! http://www.yr.no/sted/Sverige/Stockholm/Bromma~2719111/
  7. Tips! Stockholm http://www.us-car.se/ Luntmakargatan 36, Stockholm Ringde dem, berättade om mina problem och jag kände i magen att det var bra killar. Lämnade bilen i deras händer med kravet att ringa HELA tiden för jag har knappt med pengar och jag måste godkänna allt. De håller mig konstant uppdaterad och berättar om allt i detalj, jag förstår visserligen inte ett enda ord, men jag låtsas! Gillar dem skarpt så åk gärna hit om du behöver hjälp.
  8. Ser i träfflistan om PCM i Bromma på lördag. Exakt var och när är detta?
  9. Ringde US Cars.. Härliga. Rätt person ska ringa upp mig senare så får vi se. Nu behöver jag ett släp som kan ta en bil.. :-)
  10. Nej. Det var inga garantiförpliktelser enligt kontraktet! Dock pratat med säljaren som hjälpte mig förstå vad som kan ha gått sönder osv. Gav mig tips och vi pratade ett tag. Åsa
  11. Tack.. KOntaktat dem. Svarade inte i telefon så jag mailade dem.
  12. Letar med ljus och lykta efter en verkstad i södra förorterna, bor i Aspudden. De jag kände till sysslar inte med veteranbilar alls eller längre. Min 65:a måste in på akut service. Den är inte ens körbar utan måste transporteras till verkstad.
×
×
  • Create New...