Jump to content

Tomahawg

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Tomahawg

  1. Tja i mitt fall var det ju både och....
  2. Låter vettigt. Kanske finns det möjlighet att begränsa rattutslaget medelst någon stoppskruv. Ska kolla upp det, annars blir det spacers. Det är som sagt det lilla som gör det...
  3. Kollar lite då och då, men tipsa gärna här om det skulle lämpa sig då det plingar i luren varje gång det postas svar här på mina frågor. Jag kan ju missa blocket precis, som vanligt då...
  4. Någon som råkar ha en främre "kofångare" som ligger och skräpar efter ev. ombyggnad? Är jag inte helt snurrig tror jag att 2005-2009 ska passa. Har fått sprickor i min efter mindre stöt, men då omlackering förestår måste lackarn laga dessa, och prislappen på det tangerar nog priset på en ny bumper...
  5. Hej. Ny här. Hoppas på bra tips i tider av nöd. Drömmer även om AC-Cobra bygge. Det kommer... Har en V6-musse vi köpte lite som en bonus vid en USA-resa -07. Den var ett år gammal då. Frugan har den som "bruksbil" på sommaren, vilket inte är det sämsta. Billig och kul bil till vardagskörning. Förvånad att det inte finns fler. Tuffare och roligare blir det inte för dom pengarna. OK. Så ser det ut.
  6. Jäpp. Blocket. Hade suttit på säljarens GT sedan ny. Finns liksom ingen anledning att betvivla vad säljaren sade. Han hade skaffat Foosh istället. Därav avyttringen av OMD. Har nu även observerat att vid fullt högerutslag tar vänster hjul i främre reambalken. Inte mycket, men ändå. Har inte hunnit montera de inköpta spacers jag hittade på biltema, men jag tror att dom kommer att avhjälpa de båda problemen jag stött på.
  7. Jag köpte färdiga stripes av "Pxoenix graphics", USA. Dom hade en farlig massa olika sorter, (fabrikat 3M, dom som även gör vanlig tejp av alla sorter) Köpte även längsgående stripes till tröskellådan ("Mustang"). Lämnade dessa för montering på bilen, men jobbet liknade skit. Var noga med att låta någon duktig, välrenomerad göra det. Stripsen kostade ca 2000 kr, jobbet 1500, så blir det inte bra, så loosar du 3500-4000 spänn, plus att du retar dig på något som annars hade gjort din bil bra mycket tuffare (enligt min mening). Har själv irriterat mej i några år nu, så funderar på att plocka av dom. Detta var ändå ett företag som inte gör annat.
  8. Låter onekligen som lösningen på problemet, men ett annat är att Grufman huserar en bra bit från mej. Finns det någon erkänt duktig på de nya mussarna i södra svedala? Ju sydligare dessto bättre.
  9. Jo, det ska dom vara. Snackade med Grufman, och dom hade aldrig hört att det skulle vara något problem. Det var inte mycket som det fallerade på, men jag slipade lite på kanten av den del av oket, (inte själva oket, men snarare en gjuten "ribba" som ligger ytterst), så låg det inte mot längre. Ett tips jag fick var annars att köpa spacers på biltema. Detta är gjort, och kommer att sättas dit med. Detta mest för att få lite, 3-4 mm mellan oket och fälgen. En liten sten däremellan kan ju få tråkiga konsekvenser. Bak verkar det funka utan problem dock. Kollade nämligen igen, och det verkar som sagt bra.
  10. Någon som upplevt att farthållaren lägger av efter ett tag? Inte så att den kopplar ur sig, men den fungerar alltid i inledningen på en tur. Säg att jag sedan kört en stund, och kopplar från den med en inbromsning exvs, bara för att sedan inte kunna återupptaga den. Inte ens lampan på panelen tänds. Stendöd. Nästa gång då jag kör fungerar den igen. Det sitter två brytare uppe vid bromspedalen som har med farthålleriet att göra. Dessa två har jag bytat utan resultat. Någon som upplevt detsamma?
  11. Tjena. Ny på forumet här. Hoppas det finns många kunniga här. Har en V6:a 2006, och tyckte orginalhjulen såg lite trista ut, (16") så jag köpte 18 " orginalhjul(?), (från en 06-GT. Fem-ekrade med "ekror" som liksom blir tjockare ju närmare fälgbanan man kommer). Blev snart klok på att det var tydligen inte bara att slänga på och att det skulle var frid och fröjd. Dels skrapade oket i framtill, och bak får jag uppfattningen att fast bultarna är spända, är det ett litet glapp då jag "ruckar" på hjulet. Någon som tvärsäkert vet vad som gäller? Spacers eller vad?
×
×
  • Create New...