Jump to content

BUSET

Medlemmar
  • Inlägg

    480
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BUSET's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. ja kontentan i förlusten kallas för kontantinsats för boende!! Jösses... Jag hade sålt bilen rätt billigt för en snabb affär idag då vi verkligen vill flytta nu istället för o ett par år Det är för allas skull (bilen hade JAG GÄRNA behållt) men alla man pratar med...ja dom pratar bara så dom intresserade förblir intresserade och inga bilägare. Får väl avvakta våren och testa än en gång! Trevligt att titta in på forumet igen Hoppas att era höst träffar varit goa o trevliga med mycket brumbrum
  2. jag är kund på ALI sen innan börsen m.m och det är lite vad det är! Snorbilligt men varierande kvalle dock är dom ofta mycket tillmötesgående om det uppstår problem jag har handlat kläder,leksaker,mektillbehör och annat och haft 2 missade paket men då fick jag nytt utan ett minsta gnäll tar sin lilla tid men ofta billig frakt skulle säga att det är lika stor säkerhet (inte säkerhet) som ebay
  3. Japp nu har väl sisådär 2 år passerat och sitter vid samma köksbord och bilen står i garaget under mig ska man kasta ut annons för skambud? vad får man för bud numera hälsar till alla gamla kolleger i klubben och forumet också!!
  4. Tänkte att det borde finnas några Elvis älskare på detta forum och tänkte därför berätta att jag har två objekt som jag vill ge ett nytt hem. 1. Elvis Presley Original Unused Concert Ticket Elvis Presley original intact ticket from an August 19, 1977 concert that was never to be due to his untimely death. This ticket is from Utica, New York. 2. Elvis Presley Original Christmas Card Elvis Presley original Christmas card circa 1950's-1960's with printed Elvis and Colonel Tom Parker signatures! The item comes with a certificate of authenticity from Graceland. Finns intresse eller vetskap om någon som kan tänka sig dessa objekt till samlingen så meddela mig via email/PM. Jag tar emot bud
  5. Japp men i malmö Var en kall kväll men varmt hjärta
  6. Om det är årsmodeller du menar så är det 2 olika modeller med olika framljus,bakljus m.m Slitdelar skall det dock finnas en del att hitta.
  7. Dom här är förbannat trevliga iaf... Kolla kan vara värt www.excellentab.se
  8. Kommer säkerligen inte vara något filmiskt underverka ala Drive men brum brum är alltid trevligt och med mustang ännu trevligare (för oss iaf)
  9. Tjaa...vissa säger det och speciellt dom som tillhör de "icketroende" he he... Jag är ensam på jobbet med minsta lilla bläckfläck och det pratas ofta om det (kan tillägga att jag även är rakad på knoppen och ofta bär typ rockarkläder)
  10. http://www.imdb.com/title/tt2167202/
  11. Ja snart ska jag in under nålen igen...längtar
  12. Nu håller jag på med lite detektivarbete här.... Har pratat med Komplett och dom säger följande om deras pris på 5500kr Microsoft har INTE satt ett slutgiltigt pris på ONE och blir det billigare än 5500 så får man ersättning (såklart) men om det blir dyrare så får man ÄNDÅ det billigare priset Dvs 5500kr Nu är frågan då hur CDON ställer sig till samma fråga och det har jag bett dom om så vi får se vad resultatet blir Min spontana tanke är att det eventuellt inte blir så stor skillnad i slutänden eftersom man inte direkt får några kunder på en skillnad av 1500kr!! Vem köper då av den dyrare aktören..... Fick svar under tiden jag skrev detta och här kommer det: Hej Bosse, tack för att du kontaktade oss. Detta priset är endast preliminärt och vårt pris på konsolen kommer att vara detsamma som våra konkurrenter. Så fort vi får en bekräftelse från leverantören om vilket pris det är som gäller så kommer vi att uppdatera det på sidan och för alla som har bokat konsolen.
  13. Jaha det var ju bra att du sa det NU hmmm..... My loss ....damn
×
×
  • Create New...