Jump to content

nossgivdul

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

nossgivdul's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Ja det finns verkligen inget som är bra med att klippa gräs.
  2. Köpte nytt filter idag. Passade samtidigt på att köpa ny kondensator. Monterade den nya kondensatorn och så gick den bra igen. Bytte sen bränslefiltret när jag endå höll på. Tackar för svar iaf!
  3. Hej, har en 66:a som inte vill gå bra. Skulle bara ta en sväng efter jag klippt gräset för någon vecka sedan då den helt plötsligt började bluddra och hoppa fram för att sen stanna. Efter ett antal startförsök hoppa den igång och jag fräste hem och parkerade i garaget. Började med att byta brytare, rotor och fördelarlock. Då gick den igång lätt men bluddra och var lite orolig. Bytte sen tändkablar och tändstift, ett stift var svart och det fanns lite sprickor de andra var fina. Då gick den kalasbra ... i ca 3 mil? Kollade stiften idag och upptäckte att det nya stiftet som sitter på den plats som det som förut var dåligt ,längst in på passagerarsidan, var svart och lite fuktigt. Alltså, bilen startar nu relativt lätt men går ojämnt och rycker oavsett varvtal eller oberoende om motorn är varm eller ej och ett stift blir lite fuktigt. Någon vänlig själ som har en idé om vad det kan vara för något? Motor:289 Förgasare Holley 600 Vanlig fördelare med brytare. Tacksam för svar!
  4. Hej, är på jakt efter ett Daily Driver Under Dash A/C kit till min Mustang -66. Tänkte beställa ifrån staterna men insåg att det kan bli en ganska dyr historia. Finns det någon firma i Sverige som säljer dessa? Tackar för svar!
×
×
  • Create New...