Jump to content

Hammar

Medlemmar
  • Inlägg

    37
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Hammar last won the day on 11 augusti 2018

Hammar had the most liked content!

About Hammar

  • Födelsedag 1987-07-26

Medlemsinformation

  • Stad
    Vellinge
  • Yrke
    Bilar
  • Intressen
    Bilar

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hammar's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

12

Omdömespoäng

  1. Sakta men säkert går det framåt. Rambalkarna är nu till mer part riktade skall mätas snarast. Innre och yttre hjulhus är nu borta på vänster sida. Det nya är på jobb så jag kan punkt i hoppa det. Här även tagit hem en punkt arm för att se hur mycket jag kan punkt istället för att pluggsvetsa. Så som det ser ut nu blir det 80% punktning 20% svettning. Har även fått fram ett bra lim som vi använder idag för att säkerställa kvalitén. Kunde nu titta in i tröskeln har haft en del kompisar här under åren... så de skall bort nu!
  2. Värre blev det, en del rikt skall göras på rambalkarna och snygga till. Skall börja göra hål och mäta ut för alla svets punkter som skall göras på golven.
  3. Jobbet går vidare. Fick ett par timma idag och då går det Dan snabbt framåt. Större delen av bagagerumsgolvet är borta och det närmar sig snabbt med ätt lägga in och prov passa innan jag tar ut det vänstra inte och yttre sjukhuset innan jag går på backplåten. Söker dock hjälp gjorde en tabbe vad gällande anpassning av lucka osv. Undrar om någon har möjlighet att ta vilka mot de har på springorna mot skärmen på höger och vänster sida. På sin 65. Smsa det helt och hoppas nu på er :). bifogat dagens framgång.
  4. En dag full med kul med familjen sluta med lite om möblering av garaget. Tidigare nämnde jag att det hade varit kul att lackra upp en skärm gjorde detta fast med bakluckan blev riktigt skönt. Börja plocka fram bagagerumsgolvet och se vad nästa steg är tyvärr är där mycket saker kvar att flytta med det är riktigt kul när man ser saker hända. Köpte komplett cup golv och bagagerumsgolvet av vp autoparts och allt så här långt fungerar och passa riktigt bra.
  5. Blästringssodan har jag aldrig använt har en säck men skall använda det på cromelister osv. Använde vanligblästersand. Som jag återanvände 70% av när det var klart så tror jag att jag i bästa fall har 30% kvar av de. Det bästa med min blottare var att jag kunde blanda när det blev för mycket värmeutveckling. Så det fanns risk för att plåten slog sig.
  6. Det är verkligen tråkigt att projektet oftast kommer sista. Att det kommer efter min underbara dotter som nu blivit 3 år köper jag för hon kommer alltid först men allt de andra. Men men så är det. I vilket fall nu har jag hittat lite tid mellan projekten med hus och renovering och dotterns läggdags så får jag jobba lite. Har golvet ute det nya inpassat och fast skruvat med plåtskruv. Så jag kan gå vidare med bagagerumsgolvet mm. Balkarna som golvet ligger på skall riktas ut lite och skall små riktas slipas osv innan montering men stötte på andra problem, saknar 3fas så kan inte svetsa och har inte kompressor så skall försöka lösa detta. Innan de närmar sig för mycket. Men fortsätter nu lite till, iallafall hoppas jag innan någon nytt kommer ivägen.
  7. Det tar sig behöver slipa lite till bara
  8. Då lågan är varm så är det bara att sme. har även köpt nya lyckt ramar så har jobbat en del för att få dem bra. Köpta på Vp Autoparts trots förfrågan om passform Som skulle vara bra så var det dessvärre ingen höjdare. Förstår att de inte är orginal men kunde varit bättre.. 6 timmars in passning och justering och spackling nu bara lite finlir kvar så är de på plats och ser faktiskt riktigt bra ut. Bild när det är klart kommer. tänkte faktiskt att jag skulle få skärmen och lyktplåten lackerad ganska snart för att få en motivations boost. Får dock se om så blir fallet. Tardigt om något blir skadat sen vid inpassning av alla delar runt. Trevlig kväll!
  9. Hej alla glada.. efter åter igen lång tystnad, så reser jag mig upp ur askan efter tillskott i familjen av en liten tös och nytt hus med renoveringar har inte tiden varit med mig.... men mycket har hänt. in köp av 2 nya bakskärmar cupe golv komplett,bagagerums golv komplett ,bakplåt komplett och innre hjulhus vänster skall även köpa höger när jag är på den sidan . Då väntan på bygglov av kommunen med störst frihet tar upptill 20 veckor så har nu Mustangen fått en ny omgång. Bakskärmen på vänster sida är borta och ny är in passad. Inre hjulhuset har påbörjats att borra ut tar dock en jävla tid... då det var lite tråkigt så valde jag att gå på något lite större så börja även att såga ut cupe golvet vilket var mycket roligare. Så nu fortsätter resan sakta men säkert. Då jag vill ha den klar till min dotter tar studenten så ingen tidspress. Haha Forsatt dokumentation kommer
  10. Tack så mycket Absolut skall jag fortsätta lägga upp bilder till er Hoppas på att få upp några snart. Då nästa steg är att börja byta delar. Tänkte dock jag att skall börja plocka ner fram och bakvagnen. Och blästra och pulver lackera det som jag skall återanvändas. Tips idéer är alltid välkomna
  11. Så då äntligen så har jag fått göra något på min kära Mustang. Efter inköp av Blästermaskin och spruta (tack för tipset så har det verkligen hänt något. Bifogar lite bilder på förändringarna. Blev mycket nöjd och det känns skönt att det händer något. de delarna som inte är blästrade eller lackerade skall bytas. Före Går med stora steg framåt. Hoppas på att få blästrat Dörrar och framskärmar snart med så kan på börja inpassning och uppbyggnad igen.
  12. Hej!!! Efter nästan 6 månaders radio silence så kan jag inget annat än att säga att jag har saknat att skriva här och få höra era tankar och idér. Men efter hus renovering och massa annat så har det bara inte varit någon tid till övers. Men nu efter långt och länge så har jag fått tummen hur.... Beställde hem En multibläster även kallat en sodabläster. samt ca 200kg sand och 30 kg soda. Dess värre har jag inte kompressor som pallar detta så det blev att hyra en istället. Så skall köra 4 dagars RUN 4 THE MONY nästa helg och blästra hela bilen med vad allt det innebär. Så kommer komma ett par bilder nu framöver. Demontera hela vänster sidan idag skall fortsätta snarast med höger och bakvagnen. När demonteringen är klar. så skall jag stänga av garaget runt bilen med pressning. Bilder på allt kommer att komma under tiden. Tänkte fråga fall någon vet var man kan få tag i en OK färgspruta för någon 100ring. som jag kan använda till att grunda med när den är blästrad ???
  13. Så efter 2 veckor i soliga Florida, och lite inköp av lite små delar. Så har jag fått upp Mustangen på ställningen så jag kan demonterar hjulupphängningen och få iväg bilen för blästring. Har lämnat in 2 st framskärmar på Blästring. Fick dock reda på att man inte kunde blästra hela skärmarna utan bara delar av dem för att man inte skulle förstöra den. Frågan är då har en hel del delarna som inte är rostskadade men jag vill bli av med all färg från dem så jag får dem plåtrena innan jag lägger på den nya färgen. är det lättare att slipa ner dem eller finns där något annat sätt att göra det på???
  14. Haha. Lätt som en plätt vet fan men fixa den skall jag göra med er hjälpa skall det nog gå vägen. Jag fotar så mycket jag bara kan har kommit fram till de Lars är bättre att ha ett par för många än ett par för lite Har tyvärr inte hänt så mycket nu den senaste veckan ha byggt en ställning som jag kan flytta den till och från bosättning/ lack kommer bilder på de när den är monterad. Fick även sålt min 302:a i veckan till en glad Göteborgare Så nu börjar spaningen efter en 289:a Åker till USA nästa vecka blir lite shopping av lite små detaljer som får plats i väskan. och då njuta av värmen lite
×
×
  • Create New...