Jump to content

cabrune

Klubbmedlem
  • Inlägg

    25
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • CMC
    3893
  • Region
    Gävle-Dala
  • Stad
    Leksand
  • Yrke
    Pensionär
  • Intressen
    Bilar och andra motordrivna fordon

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cabrune's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Tack för kopplingsscheman. Det blir för många omkopplingar, såg för invecklat ut. Jag flyttar underredet ifrån -07 till -12 stolen. Tack igen.
  2. Tack för svaret. Problemet är att det är skillnad på stift placeringarna på respektive stol. Samt att airbagmodulen ser annorlunda ut på stol -12. Vad händer om man kopplar ihop bilen med -12 stolen? Så ser airbagmodulen ut på stol -12
  3. Skall byta stol på passagerarsidan på en -07 GT till en ifrån -12 ej GT. Båda stolarna är EJ elstolar. Stiften är lite olika på respektive stol, se skiss. Samt vad är detta, sitter i framkant stol -12 se bilder
  4. Byter passagerarstol på GT-07 till en ifrån en Mustang -12 ej GT. Stiften på kontaktstycket på-12-an är lite annorlunda. Se skiss. Samt vad är detta? Har bytt förarstolen , det gick bra, tror jag.
  5. Hej, i min Chilton bok för Mustang 2005-2014 står fekod P0456 för: Evaporative Emission (EWAP) control system, very small leak detected .
  6. Är det någon som har en gammal Blinker splitter jag skulle kunna prova? Fungerar det, vill jag köpa den.
  7. Monterade ett motstånd på 50W 8 ohm pararellt med utgång vänster blink. Enligt Blinker Splitter information på nätet kunde man montera ett motstånd på 5,6ohm pararellt. Hade dock bara ett 8 ohm hemma. Det hjälpte inte. Det är inte varje gång man bromsar som det blinkar till.
  8. Ja men hur. Jag har väl någotsånär kunskap om strömmens väg hit å dit. Begränsad behörighet. Jag får testa insignalerna samt utgående, broms samt vänster blink.
  9. Vet ej. Köpte bilen 2018.05.30 Bilen importerades för att säljas vidare. Så jag är första "riktiga" ägaren. En bakomvarande Mustangägare upptäckte fenomenet i Juli-Aug. Jag hade ingen aning då om problemet.
  10. Mustang GT 2007 När jag bromsar blinkar det på vänster sida en gång. Aldrig på höger. Tidigare ägare vilken importerade bilen ifrån USA hade monterat en Customtronix--LED Blinker Splitter, Model No: LEDRLBS. Baklysen är med 3 sektioner röda glas. Blinkersen är monterad i backljuset med gul lampa. Vad kan felet vara. Jag har läst att inkommande signal ifrån det tredje bromsljuset , vilket är monterat på bakvingen, skall koppla bort blinkerssignalen. Detta fungerar ej för vänster sida. Tacksam för hjälp.
  11. Tack, det förklarar varför det brummade ifrån bägge ingångarna. Jag fick ordning på högtaleriet. 2 RCA saknades. När de monterades fungerade det perfekt. Nu blir det att ställa på bilen.
  12. Har slängt ut min Shaker 500. Monterat en Pioneer AVH-X390BT, med medföljande kablage för min Mustang GT 2007. Högtalarna fungerade utom vänster fram. Kopplade 6volt på utgående kabel 1 o 2 ifrån subwoofer 4R3T-18C808-AC, samt på 3 o 4. Båda hade samma resultat, brummande på vänstra/stora dörrhögtalaren. Kontrollerade ohmtalet på 1 o 2 samt 3 o 4. De blev lika 3,2 Ohm. Är det 2 st högtalare i vardera dörr? Bredvid ovanstående subwoofer sitter en subwoofer 7R3T-18C808-AA. Är det någon som vet vad det är för skillnad på dessa två? Båda är monterade på vänstra sidan, vid vänster fot. Bör det inte vara 4 st? En för varje högtalarpaket? Har ej hittat några fler. Kan subwoofern …………...AC vara för främre högtalare och ……………..AA för de bakre? Subwoofern kan ju vara trasig, Kom ej ihåg hur det var med ljudet vid den gamla radion.
  13. Har slängt ut min Shaker 500, Monterat en Pioneer AVH-X390BT. med medföljande kablage för just min bil Mustang Gt 2007. Högtalarna fungerar utom vänster fram. Kopplade 6volt på utgående kabel 1 o 2 ifrån subwoofer 4R3T-18C808-AC samt på 3 o 4. Båda hade samma resultat, brummande på vänstra/stora dörrhögtalaren i dörren. Kontrollerade Ohmen på 1 o 2 samt 3 o 4, de blev lika 3,2 ohm. Är det 2 högtalare i resp. dörr? Bredvid subwoofern sitter en 7R3T-18C808-AA. Är det någon som vet vad det är för skillnad på dessa två? De är monterade på vänstra sidan, vänstra foten. Har ej sett några fler. Kan ….AA vara för främre och ………….AC för de bakre. Subwoofern kan vara trasig, kom ej ihåg hur det var med gamla radion.
×
×
  • Create New...