Jump to content

storhamn

Medlemmar
  • Inlägg

    61
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av storhamn

  1. jag fick mina grejer av edna..å det motsvara det jag ville..Däremot så passade inte en del som jag beställde........Men OBS det är mitt fel å ingen annans.

    var en chansning å få en del å passa min musse.!!! tyckte han skötte sig bra å köper gärna mer av honom om det skulle va nått som saknas framöver.

  2. fick ett mail från edna..?söker stänkskydd till mustang 1971 -73.....dom hade ett ...så jag skrev att dom kunde skicka förar sidan?...men jag har ej fått nå svar?...sen så hade dom ett antal skrotade 71-73 ht modeller?..vad fan ska man tro?

  3. börjar med instrumenbrädan..skruvar ner den i delar å målar om den...lite sliten men skapligt komplett..endast förarsidans luftspjäll fattas?...

    gick igenom el härvan å kom på att det är bara å spara kontakter å vissa kablar...resten åker ner i soppåsen. ett eftermarket universal elhärva komer att köpas in...eller ett nytt från en annan bil modell.

    motorn kommer att köras med externt sprut å då kommer vissa funtioner å komma gratis där.

    IMG_1543_zps848c1b1e.jpg

  4. såg att du hade mach 2...:) hade en sån redan 1985-86...En coupe med 302 smog motor.. trimma den ..gick faktiskt lika bra som muskeljänkarna från 1969-1970...då

×
×
  • Create New...