Jump to content

storhamn

Medlemmar
  • Inlägg

    61
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

storhamn's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. har kastat 1,5 ton samalagt med metall delar...
  2. sköt ut musen ...vart tvungen å spola ur garaget med vatten.....skitit som fan..
  3. Måste bara lägga ut en bild från mitt barndoms hem... I bland så vill man bara va där..... sommar å soliga vackra solnedgångar. Bilden är från östkusten mitt i finland 2011 -12..
  4. Fick mina löv uppsamlar galler ..Kommer från en cougar 1972.. bättre dom sitter på min musse än en bil på en skrot..
  5. storhamn

    Varning !

    jag fick mina grejer av edna..å det motsvara det jag ville..Däremot så passade inte en del som jag beställde........Men OBS det är mitt fel å ingen annans. var en chansning å få en del å passa min musse.!!! tyckte han skötte sig bra å köper gärna mer av honom om det skulle va nått som saknas framöver.
  6. storhamn

    Varning !

    fick ett mail från edna..?söker stänkskydd till mustang 1971 -73.....dom hade ett ...så jag skrev att dom kunde skicka förar sidan?...men jag har ej fått nå svar?...sen så hade dom ett antal skrotade 71-73 ht modeller?..vad fan ska man tro?
  7. vart som ny.. bara å forsätta..
  8. målat instrumen brädan...handfackets låda är kartong papper..så jag gör en egen i alu..
  9. börjar med instrumenbrädan..skruvar ner den i delar å målar om den...lite sliten men skapligt komplett..endast förarsidans luftspjäll fattas?... gick igenom el härvan å kom på att det är bara å spara kontakter å vissa kablar...resten åker ner i soppåsen. ett eftermarket universal elhärva komer att köpas in...eller ett nytt från en annan bil modell. motorn kommer att köras med externt sprut å då kommer vissa funtioner å komma gratis där.
  10. håller på å kör på undredsskydd på bilen..letar fram bromsvajern å hittade mina gamla stötdämpare bak..
  11. fick dom nya dörr skraplisterna i dag..å nytt gummi på övre med.
  12. tänkte om an kunde få tag i en sån orginal plast..? ...hört med firmor å nån skrot verkar ju Omöjligt ja den är väl lite bättre skick nu än när jag börja...
  13. Först så tänkte jag ha en 460 turbo i den..? knäcka ryggen typ tung ...? nu så har jag en 302 insprutar model..med på börjat busturbo..?...men ? nu så funderar jag på ev en BMW 6 turbo motor..?
×
×
  • Create New...