Jump to content

storhamn

Medlemmar
  • Inlägg

    61
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av storhamn

  1. har kastat 1,5 ton samalagt med metall delar...
  2. sköt ut musen ...vart tvungen å spola ur garaget med vatten.....skitit som fan..
  3. Måste bara lägga ut en bild från mitt barndoms hem... I bland så vill man bara va där..... sommar å soliga vackra solnedgångar. Bilden är från östkusten mitt i finland 2011 -12..
  4. Fick mina löv uppsamlar galler ..Kommer från en cougar 1972.. bättre dom sitter på min musse än en bil på en skrot..
  5. storhamn

    Varning !

    jag fick mina grejer av edna..å det motsvara det jag ville..Däremot så passade inte en del som jag beställde........Men OBS det är mitt fel å ingen annans. var en chansning å få en del å passa min musse.!!! tyckte han skötte sig bra å köper gärna mer av honom om det skulle va nått som saknas framöver.
  6. storhamn

    Varning !

    fick ett mail från edna..?söker stänkskydd till mustang 1971 -73.....dom hade ett ...så jag skrev att dom kunde skicka förar sidan?...men jag har ej fått nå svar?...sen så hade dom ett antal skrotade 71-73 ht modeller?..vad fan ska man tro?
  7. vart som ny.. bara å forsätta..
  8. målat instrumen brädan...handfackets låda är kartong papper..så jag gör en egen i alu..
  9. börjar med instrumenbrädan..skruvar ner den i delar å målar om den...lite sliten men skapligt komplett..endast förarsidans luftspjäll fattas?... gick igenom el härvan å kom på att det är bara å spara kontakter å vissa kablar...resten åker ner i soppåsen. ett eftermarket universal elhärva komer att köpas in...eller ett nytt från en annan bil modell. motorn kommer att köras med externt sprut å då kommer vissa funtioner å komma gratis där.
  10. håller på å kör på undredsskydd på bilen..letar fram bromsvajern å hittade mina gamla stötdämpare bak..
  11. fick dom nya dörr skraplisterna i dag..å nytt gummi på övre med.
  12. tänkte om an kunde få tag i en sån orginal plast..? ...hört med firmor å nån skrot verkar ju Omöjligt ja den är väl lite bättre skick nu än när jag börja...
  13. Först så tänkte jag ha en 460 turbo i den..? knäcka ryggen typ tung ...? nu så har jag en 302 insprutar model..med på börjat busturbo..?...men ? nu så funderar jag på ev en BMW 6 turbo motor..?
  14. fälgarna är ? fråge tecken ..breda men få se om man hittar nått annat.
  15. paltar å målar lite detaljer...inte för att det är den slutgiltiga lackeringen... utan bara för å få nå hum hur allt sitter..
  16. skruvar dit krängnings hänaren bak.
  17. hållit på med tanken.. hittade som tur packningar å runda plåt låset som sitter ovan på avluftning å tankgivaren...?
  18. Hur ska man hitta en sån här plastbit till förarsidan?...satt nå hemma gjord plåt förut.. tonys auto part hade inte...tror inte nån har en sån ny..
  19. såg att du hade mach 2... hade en sån redan 1985-86...En coupe med 302 smog motor.. trimma den ..gick faktiskt lika bra som muskeljänkarna från 1969-1970...då
  20. har 10 tumsfälgar på mitt objekt..lincoln banjo 2 tum kortad..
  21. finns japanska turbo bilar som är svåra att försäkra... dom vill inte ta i dom ens..försäkrings bolagen? Men då är det bilar som kan ge upp mot 500-1000 hk.... så man förstår deras inställning..
  22. Vill inte förstöra kablarna..? lite svårt å få krympslang på härvan så jag får vä linda den...?
×
×
  • Create New...