Jump to content

träpluggen

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About träpluggen

  • Födelsedag 1968-11-29

träpluggen's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. tack PER det verkar vara så att jag var på rätt väg med loctite gäng stop och en annan tätnings medel tog jag men tydligen räckte inte det så jag får nog ta lös allt igen och göra om det !!!!!
  2. venrutan satt med några skruv och sedan var det bara att dra ur den . men sidorutan är dels vävd och sedan sitter det en u-sken som ett hjul går på. och två feta hjul som man tycker att man kunde få bort men dom verkar vara poppnitade .den där u-skene listen måste jag nog borra upp och få loss på något sätt !!!
  3. jag hade en packbox för 9" först men bytte den till rätt modell ! det konsiga e att det verkar att läcka genom gängningen vid den stora muttern inte runt packboxen .det var ett tag sen jag bytte packboxen ,men jag gängtätade och locktiade den för säherhets skull men ack så började den att läcka när den stod still en ca 4 månader !!! vet inte riktigt vad jag skall göra !!!
  4. har en 8 tums -67 som läcker ! har bytt packboxen och tätat med gäng locktite vid stora muttern vid knut korset men efter ett tag började den att läcka igen !!!! är det någon som känner igen sig !!!
  5. har problem med sidorutan . jag har tagit bort ventrutan och fått bort den från skenan krysset .men hur jag än vrider på den kan den rinte komma ur dörren . tvåhjul sitter ivägen och verkar vara poppnitad ? är det någon som har monterat ur den ???
×
×
  • Create New...