Jump to content

Linkan

Medlemmar
  • Inlägg

    27
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Linkan's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Den jag köpte heter Alpine CDE-W235BT sen så får man lägga till en monteringsram och ISO adapter. Kolla med Tidans hemelektronik ifall du funderar på byte för dom fixade alltihop åt mig. Ring Sören 070-6839884
  2. En "simpel" bara CD så ingen DVD eller touch skärm men allt fanns som jag villa ha BT, AUX + en fungerande radio. Är väldigt nöjd bra ljud osv, om du vill ha beteckningen så kan jag fixa detta annars funkar det med Alpines grejer bara att välja vilken modell man vill ha.
  3. Jag behövde inte göra någonting, det var färdiga kablage och det funkade med en gång
  4. Om det är någon som funderar på att byta ut sin Shaker 500 mot något modernare så kan jag meddela att det är inga problem. Har satt in en Alpine och det funkar superbra, nu har jag BT, AUX, telefonen och alla radio kaneler fungerande.
  5. Är gärna med, betalar ca 6000 idag så går det att få bättre avtal så...
  6. Linkan

    Alpine

    Hej har tänkt ersätta Shakern med en Alpine stereo istället. är det något särskilt man behöver tänka på eller kan det vara så enkelt att det bara är att byta. Finns säkert någon som redan gjort detta så det vore fint om någon hörde av sig. Är en GT 05:a som ska ha ny stereo.
  7. Tack men någon Shaker blir det inte, ska jag byta så blir det till något modern som fungerar.
  8. Tackar för all hjälp, lutar åt en ny stereo även om motor ljudet är gött så vill man ha lite musik ibland ändå. Är det någon som har en beg stereo så kan jag vara intresserad bara den passar till en 05:a för det verkar ju skilja mellan olika modeller.
  9. Ja det var ju bättre pris, fick svar av Grufman angående den han säljer men vete sjutton om jag inte byter stereo istället?? men då måste ja ta reda på om jag har slutsteg, basar mm i min för att veta vilka kablar som måste köpas. Kollade med en kille som kunde fixa en ny stereo som skulle passa men då var det detta med kablarna först! men det finns säkert någon duktig på detta suveräna forum som kan komma med tips:)
  10. Tror min är för gammal 05:a finns ingen AUX ingång
  11. Ok ska kolla med Grufman
  12. Har du nåot bra tips på AUX adapter
  13. Hej! Undrar om det finns någon som kan lite fix och trix med radion? den fixar ju inte att ta in sändning som slutar på jämn siffra typ 106,4 eller 107,6 som jag vill lyssna på. Eller har någon nåt bra tips på en radio att ersätta befintlig med? ska då ha bluetooth så man kan streama från Iphonen. Tacksam för svar. Mvh Linkan
×
×
  • Create New...