Jump to content

Yoel

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Yoel

  • Födelsedag 1986-01-04

Yoel's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Precis,har den dessvärre på verkstad för jag kan ej skruva själv.. Och när man endå ska öppna kan det kanske vara idee att byta från det ena till det andra?
  2. Har kört sönder dem mekaniska vipporna jag har i min 460. Överväger att byta till hydraliska,men isf förslag på några redigt bra?
  3. Hallå. Nu har jag fått tid för burbygge på finess. Men då tänkte jag fråga om det är dumt att bygga den före besiktningen? Ska besikta i maj och har byggtid före det (om jag inte bokar om)
  4. Tanken är att åka rakt fram,sladda runt lite här och där är kul men prion ligger på raktframåkning. Har dessvärre fått en och annan indikation på att motorn (460) kan göra det besvärligt för mig att få någorlunda fina tider på 402.. Tänkte fråga om det också men det kanske passar bättre i dragracing trådarna? I mina tankebanor bör det väl gå att förstärka bilen till absurdum samt preppa motorn mer,eller? Jo det är mycket riktigt Jörgens monster jag köpt,är riktigt nöjd men mycket vill ha mer. Trots att det redan nu är lite halt när det regnar
  5. Nu får man ha överseende med att jag är novis på detta med bilar men skall och vill endå vara med och leka. Har köpt en 69as ht som det sitter en 460 i,den har strokats till 521. Nu vill jag göra bilen stadigare,säkrare och lättare att hantera när man sladdar runt med den. (inredningen är orginal och känns riktigt läskigt med hala säten och nada bälten) Bör väl finnas burkit,någon som har erfarenhet av vart man kan beställa något stadigt och bra? Tacksam för hjälp.
  6. Hej. Har följt farsans råd och sålt bmw'n och köpt en jänkare ist. Dessvärre är jag riktigt okunnig när det kommer till att skruva och fixa. Byta däck går väl bra,i stort sett på den nivån. Därför införskaffade jag en ht från 1969 med en 460 bigblock i,som var strokad till 521 och har manuell låda. Detta märkte jag var ganska kul då jag aldrig kört någon bil med mer effekt än ca 200hk förut. Men nu vill jag ju självklart ha mer åka i den men fattade ganska fort att jag behöver support/rådgivning. Därav medlemskapet och rubriken på denna sida. Kommer nog ej kunna bidra med så mycket mer än frågor,men det ska väl gå för sig Tack för mig. Y.B
×
×
  • Create New...