Jump to content

Larze

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Larze

  • Födelsedag 1979-10-26

Larze's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Lär inte vara poppis att besiktiga bilen med boudicca spikes på hjulen Men skulle vara rätt kul att testa, även om det där ser för taskigt ut.
  2. Dom gör en Need for Speed film också, med en Trimmad mustang som "hjälte bil". http://www.imdb.com/title/tt2369135/?ref_=sr_1
  3. Jag har provat ett lackstift med min förra bil, vara bara skit. Så jag prova int ens nu. Testat våtslipa men reporna är för djupa, bara att lacka om... nåja.
  4. Får ser om jag tar mig till Nossebro den 1:a, har lite fullt just nu Sen har någon lus varit och repat bilen för mig... Verkar som jag måste lacka om hela sidan. Suck, har sån otur, förra bilen jag köpte hade jag i två veckor innan något lyckades slå sönder ena sidospegeln.
  5. Vissa försäkringsbolag erbjuder en endags försäkring för banracing. Kostar runt 2-4000 beroende på bil och bolag från vad jag sett.
  6. Ser ut som en korsning mellan Toyotas GT86 och en Mustang. Ser nästan ut som Toyota emblemet sitter kvar framför huven. (Eller Scion eller vad det nu heter i usa). Tillägg. Mustang 2015 kommer till Europa, men inte med en V8. den kommer bara med en V6 Eco-boost.
  7. Hej. Lars-Göran Isaksson, för närvarande bosatt i Skara, ursprungligen från Luleå. Köpte mig en musse i augusti förra året och precis blitt ny medlem här. Blev en Mustang GT av 2010 års modell. Redan lagt 1000 mil på mätarn
×
×
  • Create New...