Jump to content

hasse_g

Medlemmar
  • Inlägg

    23
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hasse_g's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. ok, då ska jag kika på det, problemen uppstod efter jag varit ute och kört när det regnade som fan så antar att det kan ha kommit väta på fel ställe.
  2. ok, bytte faktiskt den förra säsongen, så borde inte vara den men man vet aldrig, tänkte om det blivit nåt jordfel eller liknande men kan bör prova och byta den igen.
  3. Petronix brytarlöst, slipade av kontaktytorna i fördelarlocket lite grann med en smärgelduk innan problemet uppstod pga att det var lite oxid på dom, kan det ha något med saken att göra?
  4. Igår kom fenomenet att när jag vrider av tändningen fortsätter bilen gå precis som vanligt, först när jag slår av ljuset på bilen så stängs motorn av, kan starta bilen fast ljusen inte är på men för att stänga av den måste jag slå av ljusen?? vad kan ha hänt och vart ska jag börja felsöka?? mvh /Hans.
  5. Igår kom fenomenet att när jag vrider av tändningen fortsätter bilen gå precis som vanligt, först när jag slår av ljuset på bilen så stängs motorn av, kan starta bilen fast ljusen inte är på men för att stänga av den måste jag slå av ljusen?? vad kan ha hänt och vart ska jag börja felsöka?? mvh /Hans.
  6. Hej! tänkte höra om nån vet hur det är med en svensksåld mustang 65a som aldrig haft bälten monterade, finns det förberett för att montera bälten eller hur funkar det? Med vänlig hälsning Hans
  7. Hej! har problem med min 65:a, ibland när man startar upp den så går den jättedåligt på tomgång och bara blöddrar så den lägger av, går att köra med gaspådrag men direkt man saktar in för mycket eller står still så dör den, men sen om jag väntar till säg nästa dag så startar och går den utan problem, vad kan detta bero på? är det nåt med förgasaren tro? blir så frustrerad på detta!
  8. Allright tack för tipset, då ska jag byta ut sockerbitarna mot mer passande anslutningar.
  9. nån som vet hur detta fenomen kan uppstå och vilken kabel det är?
  10. Tack för alla tips, har nu köpt en spacer i alu som jag ska montera i veckan, men i samma veva som det här problemet uppstod ett gammalt problem genom att bilen inte reagerade överhuvudtaget när man vred på tändningen, gick att starta genom att koppla förbi solenoiden så antog att det var den som spökade, böt den men fortfarande ingen reaktion, böt då tändningslåset och hittade denna överraskning! vad kan detta bero på?
  11. Tack för alla tips, uppskattas! nån som har förslag på vart man köper spacers? har en holley 650
  12. aha, lät den stå i 1 timme ungefär på kvällen och den gick då betydligt bättre vid acceleration då, kan också tänka mig att det hade nåt med värmen att göra eftersom den blev rejält varm när man stod i köerna.
  13. Hej! var ute på cruising igår, hade åkt ett par timmar och tyckte bilen började bli lite varm, åkte en sväng för att kyla ner den lite, stannade vid ett stoppljus och plötsligt la den bara av på tomgång därefter gick den inte att starta, rulla den åt sidan och väntade en stund, därefter gick den att starta igen efter lite försök men gick fortfarande lite ryckigt vid gaspådrag. vad kan detta bero på? Med vänlig hälsning/ hans
  14. ok så man kan alltså fylla lådan överfull med olja? tack för tipsen, klockrent!
  15. hej! hur går man tillväga när man ska byta/fylla på oljan i växellådan? hur kollar man oljenivån på en 3vxl manuell låda "65" årsmod, finns det nån sticka? hur mycket går det i? nåt tips vart man får tag i gl4 olja, lite knivigt att hitta på nån... tacksam för svar. Med vänlig hälsning/ en novis
×
×
  • Create New...