Jump to content

Cristoffer

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cristoffer's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Grymt. Skulle man kunna ringa dig å diskutera lite ang utväxlingar å hopsättning?
  2. Nån här inne som är duktigt på T5 lådor som man skulle kunna komma i kontakt med?
  3. Tänkte höra om det finns nån vänlig själ som har koll vilken bakaxel som har en bredd på 156-157cm mellan anlägningsytorna. Med trummor. Som skulle passa bra till en Bw T5 låda från mustang -94. Håller på och bygger på en f100 -56:a. Och den är lite svår körd med nuvarande bakaxel. Räkna lite på det igår å får fram utväxlingen till 2.55. Känns som man borde ligga åt 3.73. Va har ni för go a inputs på detta.
  4. Är de bara de sprängkåporna man kan använda? Hur är det med andra växellådor
  5. Hej, bor i skepplanda. Håller på och bygger en ford F-100 pickis från -56 gick med i forumet för att hoppas på att få lite hjälp på frågor jag kan springa på under byggets gång. Kommer använda mustang dela till bla chassit och drivlina.
  6. Hej! Ny här å helt ny i usa bils världen. håller på att bygga en ford pickis (f100 1956). Men 302 i. Har en aod låda oxå, men vill åka 5växlad manuell. Så har suttit i 2 veckor och funderat över växellådor och gogglat. men blir inte klok. Har fattat att en T-5 låda skall funka. men hur är det med Sprängkopor? Finns ju t5:or på massa bilar. men antar att det är olika sprängkopor. Nån som har koll på detta och kan lista vilka modeller och år man kan söka efter. Kan tillägga att plats finns det. Är alla 302:or samma ang bultdelningen mot sprängkopan? Finns det mer ford block som har samma bult delning? Blir jag inte klokare efter era svar så tänker jag höra om nån har ett tomt 302 block. Så svetsar jag ihop nått eget med en bmw låda.
×
×
  • Create New...