Jump to content

11gurra

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

11gurra's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Nu har jag varit hos bilprovningen, bromsarna blev godkända:) Fördelningen mellan fram och bak var ok, dock var det för dålig verkan på parkeringsbromsen. Är det inte lite skumt att lampan lyser fast det är ok? Det verkar som min ventil har fastnat i sitt läge, när jag luftade kunde jag tydligt se att ventilen inte rörde sig. Jag ska försöka ta bort hela fördelningsblocket och få loss ventilen, även om bilprovningen säger ok vill jag att ventilen ska fungera.
  2. Jag har ingen tur Den rörliga delen går inte att flytta och jag får inte loss dom undre bromsledningarna, får därför inte loss fördelningsventilen. Jag ser att den rörliga delen i ventilen "stänger" ( men inte helt) flödet till bak bromsarna, men när jag luftar dom så finns det tryck på både vänster o höger så bakre kretsen är inte helt blockerad. Ska försöka trycka fram den rörliga delen med bromstrycket från bakre kretsen.
  3. Tack för tipset, visste inte att kontakten går att skruva bort. Ska testa imorgon, bromsarna känns ok så förhoppningsvis är det "bara" att göra som du säger.
  4. Bromsvarningslampan på min -67 fastback lyser. Bromssystemet är original = skivor fram/trummor bak, inget servo och en huvudcylinder med två behållare. Strax under huvudcylindern sitter ett "distribution block" med en ventil som jordar och därmed tänder lampan vid tryckfall. Kan inte se att jag har något tryckfall nu, hela systemet är luftat och allt fungerar till synes ok. Någon som vet hur jag kan återställa ventilen?
×
×
  • Create New...